Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Boon Lim

Zdravo srce : Kako zaštititi i sačuvati najvažniji organ u tijelu

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Matija Pospiš
  • 12/2022.
  • 168 str., meki uvez
  • ISBN 9789532575293
  • Cijena: 16.50 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Jedan je od vodećih svjetskih kardiologa, Dr. Boon Lim u svom radu na sveučilištu Imperial College i u bolnici Hammersmith, jednoj od najvećih specijalističkih kardioloških klinika u Londonu, pomogao je desecima tisuća pacijenata, smislio napredne, suvremene metode za liječenje aritmije i sinkope te operacijom spasio mnoge živote. Ovu je knjigu napisao kao priručnik za preuzimanje kontrole nad zdravljem srca. Iz nje ćete naučiti kako srce funkcionira, što mu stvara poteškoće i što mu je potrebno da bi optimalno radilo, kao i što trebate pitati svojeg liječnika. 

Dr. Lim u svom pristupu liječenju uvijek spaja najbolja dostignuća medicine s otvorenim holističkim pristupom zdravlju i vitalnosti te smatra da put iscjeljenja za svakoga počinje u njemu samome. U knjizi "Zdravo srce" daje nam praktične jasne uvide i smjernice te objašnjava kako srce funkcionira (visoki i niski krvni tlak, kolesterol, srčani udar i bol u prsima, aritmiju, nesvjesticu, stres i važnost odmora), a daje i preporuke za prehranu i vježbanje za snažnije srce.

Dr. Boon Lim je kardiolog konzultant i počasni viši predavač na Imperial Collegeu u Londonu i bolnici Hammersmith, s jednom od najvećih specijalističkih jedinica za bolesti srca u Londonu. Vodeći je stručnjak za sinkopu i aritmiju, s više od 100 istraživačkih radova. Drži predavanja i webinare pacijentima, liječnicima i pružateljima zdravstvenih usluga o raznim kardiološkim temama. Najpoznatiji je kardiolog u Velikoj Britaniji, a kolege su ga proglasili liječnikom godine četiri puta uzastopno od 2017. do 2020. Dr. Lim je oformio www.stopfainting.com, kako bi laicima bolje objasnio nesvjesticu. Na svojoj web stranici piše blog i objavljuje videozapise, a bio je i dio BBC-jevog medicinskog serijala The Diagnosis Detectives. Dr. Lim u liječenju uvijek spaja najbolja dostignuća medicine temeljena na najnovijim istraživanjima s otvorenim holističkim pristupom zdravlju i vitalnosti te smatra da put iscjeljenja za svakoga počinje u njemu samome.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –