Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Fiona Lamb

Meditacija za svaki dan : Kreativne vježbe i vizualizacije za promjenu raspoloženja

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Ivona Šešelj
  • 07/2023.
  • 160 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532575378
  • Cijena: 19.90 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ovo je meditativna praksa, ne savršeno meditiranje.

Mnogi od nas misle da ne znaju meditirati, ali ovlaštena hipnoterapeutkinja Fiona Lamb pokazat će vam da to nije istina. Uz jednostavne i pristupačne vođene vježbe koje traju od 5 do 10 minuta i organizirane su prema raspoloženjima, otkrijte kako mali pomaci mogu dovesti do velikih promjena.

Bilo da se osjećate tjeskobno, zabrinuto ili pod stresom zbog izazova svakodnevnog života, u ovoj knjizi pronaći ćete vježbe i alate koji će probuditi kreativni dio vašeg uma na produktivan i blagotvoran način. Ova praksa uključuje vizualizacije, metafore i afirmacije koje će vas opustiti, pomoći vam da razvijete samosvijest i osjećate se sigurno, smireno i motivirano.

Fiona Lamb, cijenjena je klinička hipnoterapeutkinja, instruktorica i stručnjakinja za meditaciju koja živi i radi u Londonu. Liječila je tisuće klijenata te osvojila nagradu London's Prestige Awards za hipnoterapeuta godine 2020./2021. i 2021./2022. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –