Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jay Shetty

8 pravila ljubavi : Kako je pronaći, zadržati i pustiti

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Nenad Patrun
  • 08/2023.
  • 312 str., meki uvez
  • ISBN 9789532575538
  • Cijena: 18.90 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Koristeći se drevnom mudrošću i najnovijom znanošću, Jay Shetty, autor bestselera New York Timesa "Razmišljaj kao redovnik", u knjizi "8 pravila ljubavi: Kako je pronaći, zadržati i pustiti" nudi relevantan vodič za svaku fazu romanse.

Većinu nas nitko ne uči kako voljeti pa vještine i znanja potrebne za dobru vezu crpimo tek iz romantičnih filmova i popularne kulture. Umjesto da o ljubavi govori kao o eteričnom konceptu ili zbirci klišeja, Jay Shetty nudi konkretne korake koji će nam pomoći da razvijemo potrebne vještine kako bismo prakticirali i njegovali ljubav bolje nego ikad dosad. On s čitzateljima dijeli uvide o tome kako pobijediti ili izgubiti zajedno, kako definirati ljubav i zašto se prekid ne događa odjednom.

Nadahnut vedskom mudrošću i suvremenom znanošću, objašnjava cijeli proces veze; od prvih spojeva preko zajedničkog suživota pa sve do prekida i novog početka te nam pokazuje kako izbjeći lažna obećanja i neispunjavajuće partnere. Uz pomoć Shettyjevih osam pravila, možemo voljeti sebe, svog partnera i svijet bolje nego što smo ikada mogli zamisliti.

Jay Shetty je autor, pripovjedač, voditelj podcasta i bivši redovnik. Njegova je misija dijeliti mudrost svijeta na pristupačan, relevantan i praktičan način. Kreirao je više od 400 viralnih videa i domaćin je podcasta On Purpose, najslušanijeg u kategoriji Zdravlje i wellness.

Danas Shettyja smatraju jednom od najmoćnijih osoba u svijetu zahvaljujući velikom utjecaju u društvenim medijima, s više od 40 milijuna pratitelja i 8 milijardi pogleda njegovih videa pod nazivom „Making Wisdom Go Viral“. Godine 2017. časopis Forbes ga je uvrstio na popis 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina te je osvojio nagrade Stremy i Shorty za najboljeg kreatora sadržaja u kategoriji Zdravlje i wellness 2018. godine.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –