Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jessica Radloff

Teorija velikog praska

  • Nakladnik: Rockmark
  • Prijevod: Lorena Mandalinić
  • 07/2023.
  • 398 str., meki uvez
  • ISBN 9789538292309
  • Cijena: 19.90 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Knjiga iz serije izdanja posvećenih velikim, hit i kultnim serijama koje su obilježile nekoliko generacija i postale fenomen nadišavši televizijske okvire.

Autorica Jessica Radloff dobila je za ovu knjigu pristup kakav nije imao nitko prije nje: stotine sati razgovora sa sukreatorima Chuckom Lorreom i Billom Pradyjem, izvršnim producentima Steveom Molarom i Steveom Hollandom te glavnim glumcima Jimom Parsonsom, Johnnyjem Galeckim, Kaley Couco, Simonom Helbergom, Kunalom Nayyarom, Melissom Rauch i Mayim Bialik pretočeno je u knjigu od gotovo četiristo stranica. Da ugođaj bude potpun svoj su doprinos dale i omiljene gostujuće zvijezde, a uz njih, prvi je put progovorila i originalna „Penny“ Amanda Walsh.

U "Teoriji velikog praska" doista ćete iz prve ruke doznati sve o izboru glumaca, romancama izvan seta, napornim pregovorima oko ugovora, smanjivanju plaća, psihičkim problemima i svemu onome što je dovelo do odluke o završetku snimanja serije.

Podsjetit ćete se na najdraže epizode, doznati hrpu tajni sa snimanja (kako se Penny preziva?) i uživati u nikad prije viđenim fotografijama iz privatne arhive Kaley Cuoco.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –