Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Eric Jorgenson

Almanah Navala Ravikanta : O obilju i sreći

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Vinko Zgaga
  • 02/2024.
  • 232 str., meki uvez
  • ISBN 9789532575859
  • Cijena: 18.50 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Naval Ravikant, svjetski poznata ikona Silicijske doline i startup kulture, rođen je u siromašnoj obitelji koja se doselila u Sjedinjene Države iz Indije. Eric Jorgenson osmislio je knjigu "Almanah Navala Ravikanta", a u njoj je prikupljena mudrost koju je Naval vlastitim riječima podijelio u posljednjih desetak godina putem Twittera, objava na blogovima i u podcastima.

Naval se obogatio osnovavši brojne uspješne tvrtke, a uz to u ranim fazama uložio u tvrtke kao što su Uber, Twitter, Postmates i stotine drugih. Osim financijskih uspjeha, Naval rado dijeli svoju filozofiju života i sreće, čime je privukao brojne čitatelje i slušatelje diljem svijeta. Cijeli život proučava i primjenjuje svoje koncepte filozofije, ekonomije i stvaranja bogatstva te je time dokazao učinkovitost svojih principa. On i danas na gotovo opušten, umjetnički način gradi tvrtke i ulaže u njih, a pritom je uspio održati zdrav, spokojan i uravnotežen život.

Eric Jorgenson bavi se tržišnim razvojem proizvoda i pisanjem. Godine 2011. pridružio se osnivačkoj ekipi tvrtke Zaarly koja pomaže vlasnicima nekretnina u pronalaženju odgovornih pružatelja usluga u koje mogu imati povjerenja. Njegov poslovni blog Evergreen poučava i zabavlja više od milijun čitatelja. Ericov je životni cilj stvoriti – i pojesti – savršeni sendvič. Pratite ga na Twitteru na @ericjorgenson, ili pogledajte koje nove projekte priprema na stranici ejorgenson.com.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –