Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Kobi Yamada

Sve što možeš postati

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Nataša Ozmec
  • Ilustracije: Gabriella Barouch
  • 03/2024.
  • 44 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532575903
  • Cijena: 16.90 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Jedno je sigurno – ovdje si.

I zato što si ovdje… sve je moguće!


Poruka koju donosi ova knjiga svako će dijete ohrabriti da se počne promatrati novim očima i prepozna da u svijetu ima mnogo toga za njega. Još je važnije da će djeca uz ovu slikovnicu prepoznati svoj jedinstveni doprinos tom svijetu i shvatiti da je sve što rade vrijedno i važno. Knjiga koja prati jedno dijete u igri i istraživanju svoje okoline, u njegovim maštanjima i snovima gradi u djeci samopouzdanje i daje im poticaj da i sama isprobavaju, istražuju i okušaju se u nečemu novom.

"Sve što možeš postati" još je jedna slikovnica inspirativnog autora Kobija Yamade dio koja će oduševiti sve čitatelje bez obzira na dob, ovaj put oslikana suptilnim, snovitim ilustracijama umjetnice Gabrielle Barouch. Ponekad je dovoljno da se zapitamo što je sve moguće da bismo zapalili onu nama iskru uzbuđenja koja nas vodi prema našim snovima.

Kobi Yamada je autor uspješnica New York Timesa, tvorac mnogih inspirativnih knjiga i predsjednik Compendiuma, tvrtke izuzetnih ljudi koji čine izuzetne stvari.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –