Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Chris Bailey

Kako umiriti um : Moguće je pronaći prisutnost i produktivnost unatoč izazovima

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Matija Pospiš
  • 07/2024.
  • 256 str., meki uvez
  • ISBN 9789532575736
  • Cijena: 19.90 eur
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Chris Bailey kanadski je autor koji je svoje obrazovanje započeo specijalizacijom za menadžment i marketing, ali je vođen svojim interesima, profesionalni rad posvetio istraživanju produktivnosti. Jer, život zna biti užurban i često nas pogura do krajnjih mentalnih granica. Stalni digitalni podražaji, društvene mreže, potraga za „više“ i „još“, uspoređivanje s drugima – sve nas to odvlači od života u „ovdje i sada“ i izvor je kroničnog stresa koji nas može dovesti do izgaranja.

Bailey je u knjizi "Kako umiriti um: Moguće je pronaći prisutnost i produktivnost unatoč izazovima" sažeo najbolje i najučinkovitije praktične, znanstveno utemeljene strategije, tehnike i savjete za umirivanje uma. Kad naučimo umiriti um, biti prisutni i osvijestiti ono što (i tko) je pred nama, uvijek ćemo se osjećati kao da imamo dovoljno. Usto, spokojan um je i produktivniji um, a prisutnost jamči angažiranost, uživljenost i udubljenost koje nam donose više zadovoljstva i osjećaja smisla. Više uživamo u svakodnevici, a ujedno imamo i dovoljno energije, izdržljivosti i motivacije za sve što život donosi.

Chris Bailey kanadski je autor koji je svoje obrazovanje započeo specijalizacijom za menadžment i marketing, ali je vođen svojim interesima, profesionalni rad posvetio istraživanju produktivnosti. Danas jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za produktivnost, autor je dviju cijenjenih uspješnica: "Hyperfocus" i "The Productivity Project", piše za Alifeofproductivity.com i drži predavanja i govore za organizacije diljem svijeta. Bavljenjem jogom i meditacijom pomoglo mu je da spoji najbolje od analognog i digitalnog svijeta, produktivnosti i smirenosti uma.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –