Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sylvia Browne

Život na onoj strani

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Sena Kulenović, Lindsay Harrison
  • 11/2006.
  • 238 str., meki uvez
  • ISBN 953257025X
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Sylvia Browne je poznata svjetska vidovnjakinja koja nas u knjizi "Život na onoj strani" na jednostavan i pristupačan način upoznaje sa svijetom nakon života - sa životom na "Onoj strani". Po prvi puta susrećemo se sa detaljnim opisom tog predivnog mjesta gdje nas strpljivo čekaju svi naši dragi koji su nas već napustili. Ovo je važna i jedinstvena knjiga za sve koji žele saznati kako nam anđeli i duhovno vodstvo svakodnevno govore, te što se zaista događa nakon smrti.

Sylvia Browne uvodi nas u svijet onostranog kroz opise mjesta, poslova, krajolika, zgrada, stanovnika i vodstva "One strane". Opisuje životnu svrhu, koju sami biramo prije svog rođenja, upoznaje nas s duhovima, bićima i ostalim stanovnicima, njihovim obavezama i dužnostima, te svime što nas čeka jednom kada se nađemo kod "Kuće".

Pri tom se isključivo vodi svojim iskustvima kao i iskustvima klijenata koje je sama provela kroz regresiju, spiritualne seanse, hipnozu, te nam opisuje pojedinosti astralnih putovanja na "Onu Stranu" koje su joj prepričali neki od najvjerodostojnijih i najdražih ljudi u njezinom životu.

Do sad su na hrvatski prevedene knjige: " Knjiga snova : Novo tumačenje svijeta snova", "Ona strana i povratak : Iskustva o ovostranom i onostranom životu jedne vidovnjakinje", "Tajne i misteriji svijeta" i "Knjiga anđela".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –