Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Louise L. Hay

Kako iscijeliti duh i tijelo

  • Nakladnik: MGV
  • 03/2000.
  • 192 str., meki uvez
  • ISBN 9536269228
  • Cijena: 100.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

U ovoj je knjizi sadržano sve što trebate znati o životu, u njoj su temeljne poduke kako raditi na sebi. Također je prikazan i autoričin vodič kroz vjerojatne mentalne uzroke određenih zdrastvenih problema, što je, prema mom iskustvu, vrlo značajno i jedinstveno. Osoba koja bi pronašla ovaj tekst na pustom otoku mogla bi naučiti sve što joj je potrebno da život učini onakvim kakav bi trebao biti.


Louise L. Hay, autorica najprodavanije knjige "Kako iscijeliti duh i tijelo", diljem svijeta poznati je član pokreta "Novo doba". Svoje veliko znanje i iskustvo iscjeliteljskih metoda želi podijeliti s drugima, jer se i sama iscijelila se od smrtonosnog karcinoma.

Louise L. Hay predavačica je i duhovna učiteljica te autorica brojnih svjetskih bestselera, uključujući "Iscijelite duh i tijelo", "I vi možete imati izvanredan život", "Moć žene" ili "Zahvalnost... način života". Njezine knjige prevedene su na 29 jezika u 35 zemalja diljem svijeta. Uspjeh je zaslužila pionirskim radom u kojem je dokazala povezanost uma i tijela te objasnila kako umom možemo utjecati na tijelo, borbu protiv bolesti, ali i održavanje zdravlja. Kao savjetnica, posvetila je svoj život pomaganju drugima pri otkrivanju i korištenju punog potencijala njihove vlastite stvaralačke snage.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –