Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Louise L. Hay

Misli za srce i dušu : Dnevne meditacije za otkrivanje unutarnje mudrosti

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Merima Nikočević Ibrahimpašić
  • 02/2015.
  • 232 str., meki uvez
  • ISBN 9789531417181
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Misli za srce i dušu", prikupljene iz meditacija, duhovnih sesija i predavanja Louise L. Hay, jednostavna je zbirka meditacija koje će vas poticati u trenucima kad tražite nadahnuće u svojim svakodnevnim iskustvima.

Ova malena knjiga ispunjena je pozitivnim afirmacijama. Svaka vaša misao kao i svaka riječ koju izgovorite je afirmacija. Zašto onda ne biste odlučili koristiti se samo pozitivnim afirmacijama ne biste li izgradili nov i ispunjen život?

Dan za danom otkrivat ćete nove ideje o tome kako svaki dan pretvoriti u prekrasno iskustvo.
Afirmacija je poput sjemena koje sijete. Neprestano se brinete za svoj vrt i ako to činite brižno, otkrit ćete da je svaki novi dan ispunjen radošću koju prije niste doživjeli.

Imate moć i autoritet preuzeti kontrolu nad svojim mislima i svojim životom. Čitajući ove afirmacije – jednu na dan, nekoliko odjednom, ili samo otvorivši nasumce neku od stranica ove knjige – napravili ste prvi korak prema bogatijem životu.

Naša su srca središte naše moći. Naučila sam da s lakoćom i bez napora možemo biti kreativni kad dopustimo da naše misli izviru iz mjesta ljubavi smještenog u našim srcima.


Louise L. Hay

Louise L. Hay predavačica je i duhovna učiteljica te autorica brojnih svjetskih bestselera, uključujući "Iscijelite duh i tijelo", "I vi možete imati izvanredan život", "Moć žene" ili "Zahvalnost... način života". Njezine knjige prevedene su na 29 jezika u 35 zemalja diljem svijeta. Uspjeh je zaslužila pionirskim radom u kojem je dokazala povezanost uma i tijela te objasnila kako umom možemo utjecati na tijelo, borbu protiv bolesti, ali i održavanje zdravlja. Kao savjetnica, posvetila je svoj život pomaganju drugima pri otkrivanju i korištenju punog potencijala njihove vlastite stvaralačke snage.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –