Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Louise L. Hay

Snaga je u vama

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Miro Labus
  • 05/2013.
  • 274 str., meki uvez
  • ISBN 9789531413862
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Knjiga "Snaga je u vama" razvija ideje izložene u svjetski poznatome bestseleru "Iscijelite duh i tijelo" i pokazuje kako osnažiti svoje emocionalne i mentalne imunosne sustave. Naši nas najbliži - naši roditelji ili partneri, a često i naši kolege na poslu - kritiziraju i žele nas promijeniti.

Takva vrst kritike može uzrokovati duboke negativne osjećaje. Louise L. Hay ovom knjigom potiče čitatelje da o sebi misle u pozitivnim kategorijama: o onom što čine a ne o onom što ne čine, o onom što jesu a ne o onome što nisu. Svojim savjetima autorica im pomaže shvatiti kako se snaga, koju svi traže u okolnom svijetu, zapravo nalazi u njima te da im je dostupna i spremna da je upotrijebe na mnogo pozitivnih načina.

Louise L. Hay predavačica je i duhovna učiteljica te autorica brojnih svjetskih bestselera, uključujući "Iscijelite duh i tijelo", "I vi možete imati izvanredan život", "Moć žene" ili "Zahvalnost... način života". Njezine knjige prevedene su na 29 jezika u 35 zemalja diljem svijeta. Uspjeh je zaslužila pionirskim radom u kojem je dokazala povezanost uma i tijela te objasnila kako umom možemo utjecati na tijelo, borbu protiv bolesti, ali i održavanje zdravlja. Kao savjetnica, posvetila je svoj život pomaganju drugima pri otkrivanju i korištenju punog potencijala njihove vlastite stvaralačke snage.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –