Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lynne McTaggart

Što vam liječnici ne govore : istina o opasnostima moderne medicine

  • Nakladnik: Intermed
  • Prijevod: Božena Ćosović
  • 09/2007.
  • 403 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789539580108
  • Cijena: 139.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Nikada nije bilo više zbunjućih informacija o medicini nego danas. Trebamo li cijepiti djecu i protiv kojih bolesti? Koliko se možemo pouzdati u mamografiju i ostale dijagnostičke tehnike? Je li skeniranje magnetskom rezonancijom opasno ili ne? Koliko je točno mjerenje krvnog tlaka i trebamo li biti zabrinuti zbog amalgamskih plombi? Koje su nuspojave „čudotvornih“ lijekova o kojima se nikada ne govori? Mogu li doista prenatalne pretrage naštetiti djetetu? Kada nam medicina spašava živote, i jesmo li uistinu počesto pokusni kunići?

Lynne McTaggart, nagrađivana publicistkinja i autorica uspješnice "Polje", ali i stručnjak za alternativne prakse svih vrsta, primila se obimna posla razotkrivanja medicinskih mitova i na svjetlo dana iznijela istinu – sve u čemu je moderna medicina uspješna... i sve u čemu nije.

Saznajte sve „za“ i „protiv“ cjepiva, antibiotika, Viagre i ostalih „čudotvornih“ lijekova, dijagnostičkih pretraga i medicinski potpomognute oplodnje, kirurških zahvata i hormonskih terapija, tretmana malignih bolesti i lijekova za snižavanje tlaka i kolesterola, organiziranih skrining programa i najnovijih medicinskih tehnologija.

Lynne McTaggart je ovom knjigom, koja je prevedena na više jezika i objavljena diljem svijeta, kao i svjetski uspješnim časopisom o zdravlju What Doctors Don't Tell You, uzdrmala medicinski establišment razotkrivajući tajne koje liječnici i farmaceutska industrija skrivaju od javnosti. "Što vam liječnici ne govore" omogućuje vam da saznate sve tajne medicine prije no što posjetite liječnika, i osigurate se protiv svih medicinskih pogrešaka prije negoli se razbolite vi ili vaši najdraži.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –