Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lynne McTaggart

Eksperiment namjere : Promijenite svoj život i svijet oko sebe pomoću vlastitih misli

  • Nakladnik: TELEdisk
  • Prijevod: Sanda Peharda
  • 04/2008.
  • 395 str., meki uvez
  • ISBN 9789537039592
  • Cijena: 15.93 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga «Eksperiment namjere» predstavlja inovativno istraživanje znanosti nakane. To je također prva knjiga koja čitatelje poziva da aktivno sudjeluju u eksperimentu namjere. Misao stvara vlastitu, opipljivu energiju kojom je moguće poboljšati vlastiti život, pomoći drugima i promijeniti svijet.

U «Eksperimentu namjere» autorica bestselera «Polje», Lynne McTaggart, nagrađivana novinarka na polju znanosti i istaknuta članica zajednice za izučavanje ljudske svijesti, predstavlja uzbudljivu znanstveno-detektivsku priču.

«Eksperiment namjere» je nadogradnja otkrićima autoričine prve knjige «Polje» u kojoj su zabilježena otkrića koja ukazuju na postojanje kvantnog polja energije. «Polje» nam je predstavilo sliku isprepletenog svemira i znanstveno objasnilo mnoge ljudske misterije, od alternativne medicine, duhovnog iscjeljivanja, pa do ekstrasenzorne percepcije i kolektivne podsvijesti. «Eksperiment namjere» na mnogo načina pokazuje kako je sve te informacije moguće primijeniti u svakodnevnom životu.

Nakon detaljnog uvida u otkrića u znanosti namjere i njezinu suradnju s timom uglednih znanstvenika iz cijelog svijeta, kao što su fizičar Fritz-Albert Popp s Međunarodnog instituta za biofiziku i dr. Gary Schwartz, profesor psihologije, medicine i neurologije na Sveučilištu u Arizoni, autorica nudi praktični program koji olakšava stupanje u kontakt s vlastitim mislima i pojačava moć namjere, a sve kako bismo poboljšali kvalitetu života.

Kada uvidite snagu usredotočene namjere i utvrdite kada je najjača, autorica vas poziva da sudjelujete u inovativnom pokusu: vi i drugi sudionici diljem svijeta preko internetske ćete stranice «Eksperiment namjere», pomoću koje će se koordinirali vaš rad i rezultati, usredotočiti moć namjere na određene ciljeve i tako postati dijelom znanstvene povijesti.

«Eksperiment namjere» nam daje novu definiciju uloge pisane riječi: to je prva „živa", trodimenzionalna knjiga. Knjiga i internetska stranica neraskidivo su povezane i tvore centar istraživačkog programa koji financira samoga sebe i čiji je cilj pomoći čovječanstvu. «Eksperiment namjere» originalno je znanstveno istraživanje u kojem sudjeluju i čitatelji a koje istražuje ljudsku misao kao opipljivu energiju: neiscrpan i jednostavan prirodni resurs s nevjerojatnom moći koja može usredotočiti naš život, ozdravljati, očistiti naše zajednice i poboljšati cijelu Zemlju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –