Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Krešimir Mišak

Dečki, odjebite u skokovima

  • Nakladnik: TELEdisk
  • 06/2013.
  • 560 str., meki uvez
  • ISBN 9789537903077
  • Cijena: 175.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

 

"Dečki, odjebite u skokovima" nastavak je Mišakove knjige "Sve piše u novinama... a ponešto i ne" i predstavlja nastavak šetnje kroz vijesti koje su ispred naših očiju, a opet skriveno, programiranjem i zavođenjem uma i pažnje, i same sudjeluju u gradnji orvelovkse totalitarističke države. 

Cilj je centralizirana kontrola Planeta pomoću strukture svjetske vlade, svjetske vojske, svjetske valute i mikročipiranog stanovništva spojeng na svjetski kompjutorski sustav i svjetsku mrežu satelitske navigacije tj. globalnog pozicioniranja. 

To se sve zbiva u ovom trenutku i do detalja je dokumentirano - ako si dopustimo uočavanje i povezivanje detalja u smislenu cjelinu.

 

***

Krešimir Mišak (Zagreb, 1972.) je hrvatski novinar znanosti, rock glazbenik i pisac. Poznat je kao voditelj emisije Na rubu znanosti koja se emitira na HRT-u.

Autor je knjiga: "Putovati kroz vrijeme? Zašto ne!" (2012), "Sretan vam kraj svijeta ... kakvog ste poznavali" (2010), "Sve piše u novinama : ... a ponešto i ne" (2010), "Svjetla na nebu : Kronologija istraživanja NLO-a" (2010), Telepatija i telekineza (2006), "Zvjezdani riffovi" (2005).

 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –