Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Krešimir Mišak

Putovati kroz vrijeme? Zašto ne! : Znanost, parapsihologija, urbane legende i osobna priča

  • Nakladnik: AGM
  • 08/2012.
  • 282 str., meki uvez
  • ISBN 9789531744225
  • Cijena: 21.90 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Nakon toga Moderna vremena ne ažuriraju cijene - preporučamo da točnost cijene i dostupnost knjige (pogotovo starijih izdanja) provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Što je to vrijeme? Je li moguće manipulirati protokom vremena? Je li moguće putovati kroz vrijeme? U konačnici, je li taj pothvat netko ostvario? Ta pitanja desetljećima postavljaju znanstvenici, filozofi, pisci znanstvene fantastike i svi drugi skloni maštanju kojima se ovaj svijet čini preuskim.

U pokušaju da se dođe do odgovora nijedna informacija nije bila dovoljno neobična a da ne bi bila pridružena drugima u ovoj knjizi, koja pokazuje da je riječ "nemoguće" tek odraz neprovjerenih predodžbi i usađenih uvjerenja.


***

Krešimir Mišak
, poznatiji kao urednik i voditelj TV emisije "Na rubu znanosti", do sada je objavio pet knjiga: zbirku SF-priča "Zvjezdani riffovi", znanstveno-popularne knjige "Telepatija i telekineza", "Svjetla na nebu" - kronologija istraživanja NLO-a, "Sretan vam kraj svijeta" (...kakvog ste poznavali) te publicističko djelo "Sve piše u novinama (a ponešto i ne)". Urednik je AGM-ove biblioteke Obelisk.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –