Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Krešimir Mišak

Putovati kroz vrijeme? Zašto ne! : Znanost, parapsihologija, urbane legende i osobna priča

  • Nakladnik: AGM
  • 08/2012.
  • 282 str., meki uvez
  • ISBN 9789531744225
  • Cijena: 165.00 kn
  • Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.
Što je to vrijeme? Je li moguće manipulirati protokom vremena? Je li moguće putovati kroz vrijeme? U konačnici, je li taj pothvat netko ostvario? Ta pitanja desetljećima postavljaju znanstvenici, filozofi, pisci znanstvene fantastike i svi drugi skloni maštanju kojima se ovaj svijet čini preuskim.

U pokušaju da se dođe do odgovora nijedna informacija nije bila dovoljno neobična a da ne bi bila pridružena drugima u ovoj knjizi, koja pokazuje da je riječ "nemoguće" tek odraz neprovjerenih predodžbi i usađenih uvjerenja.


***

Krešimir Mišak
, poznatiji kao urednik i voditelj TV emisije "Na rubu znanosti", do sada je objavio pet knjiga: zbirku SF-priča "Zvjezdani riffovi", znanstveno-popularne knjige "Telepatija i telekineza", "Svjetla na nebu" - kronologija istraživanja NLO-a, "Sretan vam kraj svijeta" (...kakvog ste poznavali) te publicističko djelo "Sve piše u novinama (a ponešto i ne)". Urednik je AGM-ove biblioteke Obelisk.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Komentari –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve knjige –