Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Carl Johan Calleman

Majanski kalendar i transformacija svijesti

  • Nakladnik: TELEdisk
  • Prijevod: Sanda Peharda
  • 03/2008.
  • 248 str., meki uvez
  • ISBN 9789537039622
  • Cijena: 17.25 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Proročanski majanski kalendar nije povezan s gibanjem planetarnih tijela. On funkcionira kao metafizička mapa evolucije svijesti i bilježi tijek duhovnog vremena, pružajući tako uvid u novu znanost o vremenu. Poklapanje činjenica suvremene znanosti s majanskim kalendarom zapanjujuće je. Majanski kalendar predstavlja najvažniji izvor znanja dostupan čovjeku.

Danas je cijelo čovječanstvo suočeno s izazovom ulapanja individualnih puteva u veći plan kako bismo ispoštovali njegov rok ostvarenja. Stoga se majanski kalendar tiče svih nas.

Kalendar je povezan s devet ciklusa stvaranja, od kojih svaki predstavlja devet razina svijesti ili devet podzemnih svjetova na majanskoj Kozmičkoj piramidi.

Carl John Calleman pomoću empirijskog istraživanja pokazuje kako ta piramidalna struktura razvoja svijesti može objasniti  posve različite pojmove kao što su zajedničko podrijetlo svjetskih religija i suvremene pritužbe da vrijeme prolazi sve brže. Čitatelji će saznati da se vrijeme ubrzava jer iz materijalističkog Planetarnog podzemnog svijeta prelazimo na novu i višu frekvenciju svijesti - Galaktički podzemni svijet - kako bismo se pripremili za konačnu Univerzalnu razinu svjesnog prosvjetljenja.

Važna posljedica te evolucije je što koncept fiksne „ljudske prirode" nema svog stvarnog temelja. Razlike u svijesti medu ljudima, koji žive u različitim Podzemnim svjetovima, stvarne su, a ljudska svijest nije jednaka onoj iz doba dre­vnih Maja niti je jednaka onoj Univerzalnog ljudskog bića iz nadola­zećeg Zlatnog doba.

Za čovječanstvo ima nade, ali ne zato što ćemo se svi iznenada odlučiti promijeniti na bolje, nego zato što je ljudska svijest podvrgnuta kozmičkom planu kojim se ne može manipulirati. Majanski kalendar potaknut će to ostvarenje na individualnoj i kolektivnoj razini.

Knjiga «Majanski kalendar i transformacija svijesti» predstavlja majanski kalendar kao duhovno pomagalo koje nam pomaže u boljem razumijevanju prirode svjesne evolucije u ljudskoj povijesti i daje nam konkretne korake pomoću kojih se možemo uskladiti s tim rastom prema prosvjetljenju.

***

Carl Johan Calleman ima doktorat iz fizikalne biologije, radio je kao stručnjak za karcinom pri Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Majanski kalendar počeo je istraživati 1979. godine, a sada predaje diljem svijeta. Također je napisao knjigu „Solving the Greatest Mystery of Our Time: The Mayan Calendar" („Rješavanje najvećeg misterija našeg vremena: Majanskog kalendara"). Živi u Švedskoj.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –