Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
William Sears Martha Sears

Povezujuće roditeljstvo : Priručnik za razumijevanje i odgoj vašeg djeteta

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Irena Vadlja
  • 03/2008.
  • 271 str., meki uvez
  • ISBN 9789531402842
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Nakon toga Moderna vremena ne ažuriraju cijene - preporučamo da točnost cijene i dostupnost knjige (pogotovo starijih izdanja) provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Način na koji se brinete za svoje dijete u prvim godinama njegova života utječe na to kakvo će ono biti kao odrasla osoba. "Još uvijek spava s vama?... Dijete treba pustiti da se isplače... Nemoj ga stalno nositi, razmazit ćeš ga...", česti su i vrlo loši savjeti koje mnogi roditelji dobivaju.

U ovoj je knjizi predstavljen stil roditeljstva koji se temelji na nježnim odgojnim metodama, punim razumijevanja za dječje potrebe.

Istraživanja su dokazala da je nemoguće razmaziti dijete povezujući se s njim. Povezujuće roditeljstvo ne savjetuje stalno popuštanje i ne razvija ovisnost. Ono potiče djetetov razvoj.

Uz pomoć povezujućeg roditeljstva postići ćete upravo suprotno, stvoriti čvrstu vezu sa svojim djetetom, postat ćete mudriji, suosjećajniji i bolji roditelj, pomoći ćete djetetu da izraste u sigurnu, suosjećajnu i smirenu osobu te da takve odnose stvara i s drugim ljudima.

Dr. William Sears i Martha Sears slavni su bračni par poznat pod imenom Dr. Bill i Martha, posvećeni i profesionalno i privatno brizi o djeci. Roditelji su osmero vlastite djece i nakon više od 30 godina prakticiranja pedijatrije, odgovorni za više od 40 knjiga iz tog područja. U posljednjih 30 godina djelovanja konzultirali su na tisuće zabrinutih roditelja  a redovito gostuju u najvećim televizijskim emisijama u Americi.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –