Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Jennifer Skiff

Susreti s Bogom : Nadahnjujuća svjedočanstva o božanskom u našem životu

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Nenad Patrun
  • 12/2008.
  • 280 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532571257
  • Cijena: 17.12 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"Shvatila sam da se Božanska inteligencija, koju mnogi nazivaju Bogom, svakodnevno povezuje s milijunima ljudi. Ovo su njihove priče.

U knjizi "Susreti s Bogom" Jennifer Skiff iznosi nesvakidašnja iskustva ljudi koji su osjetili moć Božje prisutnosti u svojim životima i zauvijek se promijenili. Liječnik otvara prsni koš pacijentice na samrti i otkriva da je srce ozdravilo; vojnici u Iraku gledaju svojega suborca pod udarom snažne eksplozije, ali kad se prašina slegne, opažaju da on i dalje stoji, neozlijeđen; ispaćeni par prima odgovor na molitvu i nešto ih spriječi da počine pogrešku zbog koje su mogli izgubiti djecu; mlada žena 11. rujna gubi partnera i prima poruku koja joj donosi mir.

Ideja za knjigu nastala kada ju je jedna svećenica pitala ima li kakve 'priče o Bogu' – iskustvo nalik na čudo, čudesan susret koji dokazuje da Bog doista postoji. Preko svoje internet stranice www.GodStories.com prikupila je stotine priča od kojih su odabrala 138 najljepših koje su autori potpisali svojim pravim imenima, u kojima pripovijedaju svoje priče o Bogu, o onom prijelomnom trenutku kad su primili dokaz da Bog postoji.

Ove zapanjujuće potvrde božanske intervencije donose utjehu i nadu, osnažuju duh i potiču vas da se zapitate – i čak prisjetite – kad se u vašemu životu dogodilo čudo.

Jennifer Skiff je nagrađivana novinarka-istraživačica koja više od deset godina putuje svijetom kao dopisnica i producentica CNN-a. Njezino područje je ekologija, a među ostalim strukovnim nagradama primila je uglednu Environmental Media Award. Budući da joj je veoma stalo do životinja i njihove dobrobiti, surađuje s dobrotvornim organizacijama širom svijeta kako bi pomogla zlostavljanim i napuštenim životinjama.

Zastrašujuće suočavanje s rakom u ranim tridesetim uvjerilo ju je da je Božanska prisutnost aktivna u njezinu životu. Njezin je novinarski instinkt preuzeo glavnu riječ pa je krenula u potragu, želeći ustanoviti jesu li i drugi doživjeli slična iskustva. Plod je njezina prva knjiga "Susreti s Bogom", zbirka nadahnjujućih priča, ispripovijedanih u prvom licu, o čudesnim susretima s Bogom. Sa suprugom i psima Jennifer živi između Londona, Mainea i Australije.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –