Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Aine MacAteer

Za djecu

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Merima Nikočević Ibrahimpašić
  • 02/2010.
  • 64 str., meki uvez
  • ISBN 9789532571547
  • Cijena: 6.50 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Bilo da muku mučite kako natjerati svoje klince da jedu zeleno, ili vam se čini da nemate dovoljno vremena za maštovite i hranjive obroke ovo je prava knjiga za vas.

Majstorica zdrave i makrobiotičke gurmanske kuhinje Ainee McAteer, koja već godinama kuha za slavne i njihovu djecu, izabrala je za vas svoje najbolje recepte - od doručka, zdravih školskih užina, obitljeskih obroka i deserata, uz mnoštvo korisnih savjeta - s kojima nećete pogriješiti - vaši će klinci sigurno tražiti još!

Aine McAteer je dio novog vala profesionalnih makrobiotičkih kuhara koji hrabro pomiču granice prirodne kuhinje, stvarajući jela koja su prekrasna za oko, osvježavajuće nova, nevjerojatno ukusna i jednako privlačna svima koji jednostavno vole dobro i zdravo jesti. Poznata je i kao "kuharica slavnih" jer već godinama kuha za poznate glumce i glazbenike kao što su Nicole Kidman i Tom Cruise, Robert Redford, Pierce Brosnan, John Cusack, Madonna, Gwyneth Paltrow i drugi. Njome je oduševljena i Oprah Winfrey za čiju web stranicu odnedavno piše kolumnu.

Podrijetlom iz Irske, danas veći dio vremena radi u Sjedinjenim Državama, a zbog svog posla putuje i kuha širom svijeta, upijajući nova iskustva i pretačući ih u inovativne recepte.

Njezina knjiga "Hrana za dušu i tijelo" (Recipes to Nurture) u izdanju Planetopije, dobitnica je prestižne nagrade Gourmand World Cookbook za najbolju kuharicu zdrave i hranjive prehrane na svijetu za 2004. godinu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –