Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Julie Garwood

Čast

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Silvija Čolić
  • 10/2010.
  • 424 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531406888
  • Cijena: 21.10 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Vođen željom za osvetom časti svoje sestre koja je tijekom boravka na engleskom dvoru pretrpjela okrutno zlostavljanje, barun Duncan od Wextona, takozvani Vuk, napada zamak svog neprijatelja, baruna Louddona, bezobzirnog plemića s kojim je već dugo u zavadi.

U strašnoj odmazdi koja je uslijedila, zarobljava Madelyne, njegovu prekrasnu sestru, i odvodi je u svoj udaljeni zamak u planinama. Ipak, ponosna krasotica svojom hrabrošću i iskrenošću ubrzo zarobljava njegovo srce i Duncan postaje spreman štititi je vlastitim životom.

Unutar bladnib zidina njegova zamka, Madelyne otkriva ljepotu uzajamne strasti. Zaštićena ljubavlju svog Vuka smjelo se suočava s izazovima koji prijete razaranjem njihove ljubavi.

***

Julie Garwood autorica je brojnih svjetskih uspješnica čiji se romani nalaze na vrhovima lista najprodavanijih knjiga. Na hrvatski su joj jezik prevedeni romani: "Tajna", "Nevjesta" i "Trofej".

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –