Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Sonia Choquette

Put srca : Univerzalna načela kreativnosti pomoću kojih ćete ostvariti svoje želje

  • Nakladnik: Planetopija
  • 03/2011.
  • 232 str., meki uvez
  • ISBN 9789532571929
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nakon knjige "Zamoli svoje duhovne pomagače", u kojoj čitatelje upoznaje s božanskim pomagačima, Sonia Choquette, vibracijska iscjeliteljica i duhovna učiteljica u knjizi "Put srca" predstavlja devet božanskih, duhovnih načela. Potiče svoje čitatelje da krenu u potragu za onim najdubljim, najiskrenijim žudnjama koje su potisnuli duboko u sebi, dajući im upute kako ih se mogu ponovno prisjetiti.

Pojašnjavajući svako načelo, zanimljivim primjerima o svojim iskustvima i iskustvima drugih ljudi, dočarava čaroban svijet u kojem bi trebalo preuzimati odgovornost za svoj život. Isto tako, autorica uspješno u životne primjere uklapa i vježbe meditacije za svako načelo, tablice afirmacija, istinskih žudnji i rezultata vježbanja i prakticiranja načela.

Sonia Choquette priznata je diljem svijeta kao autorica, duhovna učiteljica, predavačica i savjetnica za razvoj šestog čula. Autorica je brojnih svjetskih bestselera o intuitivnom buđenju, osobnom i kreativnom razvoju. Obrazovanje je stekla na Sveučilištu u Denveru, Sveučilištu u Parizu (Sorbonne), a na Američkom institutu za holističku teologiju doktorirala je metafizičke znanosti. Njena djela objavljena su u više od četrdeset zemalja i prevedena na trideset i sedam jezika, što je čini jednom od najčitanijih autorica i stručnjakinja u njezinu području rada. Zbog njezinih jedinstvenih sposobnosti njezino je iskustvo traženo diljem svijeta pa pojedincima i organizacijama pomaže znatno poboljšati njihovo funkcioniranje.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –