Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Rosamud Lupton

Sestra

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Dragana Grozdanić
  • 11/2011.
  • 372 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531410274
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Kad Beatrice usred nedjeljnoga ručka primi šokantan telefonski poziv iz kojega dozna da joj je mlađa sestra Tess nestala, ukrcat će se na prvi zrakoplov i krenuti kući u London. Ali kad sazna okolnosti vezane uz Tessin nestanak, zapanjena je kad spozna koliko zapravo malo zna o životu svoje sestre unatoč tome što je smatrala da su vrlo bliske i povezane.

Vrlo će brzo shvatiti da je potpuno nepripremljena za užasavajuće istine s kojima se mora suočiti. Policija, Beatricein zaručnik, pa čak i njezina majka prihvaćaju da su izgubili Tess, ali Beatrice ne želi prihvatiti tu zastrašujuću činjenicu pa se upušta u opasno putovanje u želji da, po bilo kojoj cijeni, sazna istinu.


Roman "Sestra" mlade spisateljice Rosamud Lupton jedan je od najprodavanijih debitanstkih romana u britanskim knjižarama svih vremena. Iako nije pisan kao tipično žanrovsko ostvarenje, vjerojatno je i jaki upliv krimića priskrbio romanu brojnu publiku širom svijeta, i objavu u 30-ak zemalja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –