Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lior Suchard

Mentalist : On čita vaše misli, pomiče predmete umom, mijenja materiju

  • Nakladnik: Planetopija
  • 11/2012.
  • 248 str., meki uvez
  • ISBN 9789532572346
  • Cijena: 18.45 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Vjerujete li da vam netko može čitati misli? Lior Suchard može. Pred njime ni vaše najdublje skrivene misli ne mogu ostati skrivene. On zna što ćete reći prije nego što to izgovorite, pa čak i prije nego što sami postanete svjesni onoga što želite reći.

Ovaj svjetski priznati mentalist, koji svojim nastupima oduševljava publiku diljem svijeta, još kao šestogodišnjak u Haifi, u Izraelu, prvi je put spoznao svoje neobične mentalne moći. Danas je poznat diljem svijeta kao sjajni zabavljač i mentalist koji zapanjuje publiku svojim jeidnstevnim darom čitanja misli, utjecaja na misli i telekineze. U televizijskom showu The Successor izabran je za nasljednika Urija Gellera, a Jay Leno ga redovito ugošćuje u svom showu.

U knjizi "Mentalist" Suchard priča svoju priču i vodi čitatelje kroz istraživačko putovanje kroz fantastične moći ljudskoga uma. Svoje je tajne i pouke pretočio u interaktivne zadatke i zezalice kako bi svi koji žele promijeniti perspektivu, razviti vlastitu kreativnost te ostvariti uspjeh, upoznali moć svoga uma i otkrili mentalistu koji čuči u svakome od nas.


"Pripremite se da vas oduševi Lior Suchard. Njegova će knjiga promijeniti način na koji razmišljate o razmišljanju i način na koji živite." (Uri Geller)

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –