Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Maja Pitamić

Montessori : Igre i aktivnosti

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 02/2013.
  • 160 str., meki uvez
  • ISBN 9789531413213
  • Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Knjiga je namijenjena roditeljima djece od 0 do 36 mjeseci, koji će u njoj pronaći više od 60 korisnih aktivnosti kojima će pomoći svojem djetetu u ključnim stadijima njegova razvoja, pružiti mu podršku i zajedno s njim uživati.

Naglasak je na zabavi i igri putem kojih dijete razotkriva svijet koji ga okružuje. Knjiga je podijeljena u 6 poglavlja, a istražuje razvoj osjetila, koordinacije, umjetničkih vještina, pokreta, jezika i naravi djeteta. Aktivnosti koje nudi jednostavno se i lako izvode i ne zahtijevaju posebna znanja ni primjenu posebnih materijala. Popratni predlošci nalaze se na kraju  knjige.

Domišljatim zamislima koje poboljšavaju kretanje, spretnost, kreativnost i pamćenje, ova knjiga omogućava djeci u ranoj dobi da se igraju s roditeljima učeći i razvijajući svoje prve ključne vještine i sposobnosti.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –