Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Aleksandra Orlić ×

Najava • 28.09.2018.

Predstavljanje knjige 'Dvije noći u Barceloni' Aleksandre Orlić

Predstavljanje knjige 'Dvije noći u Barceloni' Aleksandre Orlić održat će se u petak, 28. rujna u Vidikovcu Zagreb Eye. Knjigu će predstaviti Marina Vujčić, Aleksandra Orlić, Milana Vuković Runjić, Milana Vlaović i Kristina Krepela.
Najava • 13.04.2017.

Aleksandra Orlić gostuje na književnoj tribini 'Što je pisac htio reći'

U četvrtak 13. travnja 2017. nakladnička kuća Hena com organizira književnu tribinu 'Što je pisac htio reći' na kojoj će autorica Aleksandra Orlić predstavit svoj roman 'Ako ikad' – priču o ljubavnom trokutu u kojem tri žene bez cenzure poniru u svoje ljubavne priče.
Najava • 14.02.2017.

Predstavljanje knjige Aleksandre Orlić 'Ako ikad'

Predstavljanje knjige Aleksandre Orlić 'Ako ikad' održat će se u utorak 14. veljače u zagrebačkom Velvet Caféu. Knjigu će predstaviti Milana Vuković Runjić, Aleksandar Štulhofer, Judita Franković, Nikša Kušelj, Marina Vujčić i Aleksandra Orlić.
Najava • 26.02.2015.

Književna tribina - Što žene čitaju?

Odakle izvire potreba da se odredi, a time i getoizira ženska književnost? Odgovore potražite na književnoj tribini 'Što žene čitaju?', koja će se održati u četvrtak 26. veljače u zagrebačkoj knjižari Arkadija. Na tribini sudjeluju Maša Grdešić, Aleksandra Orlić, Mihaela-Marija Perković i Milena Benini.