Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 12.04.2017.

Aleksandra Orlić gostuje na književnoj tribini 'Što je pisac htio reći'
Održava se
13.04.2017. u 19h

Aleksandra Orlić na tribini Što je pisac htio reći

Ako ikad Orlić Aleksandra

U četvrtak 13. travnja 2017. nakladnička kuća Hena com organizira književnu tribinu "Što je pisac htio reći" na kojoj će autorica Aleksandra Orlić predstavit  svoj roman "Ako ikad" – priču o ljubavnom trokutu u kojem tri žene bez cenzure poniru u svoje ljubavne priče.

Tribina će se održati s početkom u 19:00 sati u u Antikvarijatu Ex libris (Riva Boduli 3B, Rijeka).

S autoricom će razgovarati Željka Horvat Čeč.
 

***

Ako ikad poželimo pročitati roman o ljubavnom trokutu u kojem tri žene bez cenzure poniru u svoje ljubavne priče, naći ćemo ga među ovim koricama. Protagonistice romana Aleksandre Orlić na svojoj su koži iskusile da ljubav – bila ona strasna, pragmatična, nestabilna, romantična, zaigrana, nježna, nesebična ili luda – uvijek ima nuspojave na koje nismo računali.


Aleksandra Orlić rođena je 1974. u Rijeci, odrasla na Malom Lošinju, a u Zagrebu završila Filozofski fakultet, smjer povijest umjetnosti te njemački jezik i književnost.

Tijekom osamnaestogodišnje karijere radila je u uspješ­nim projektima Adria Medije Zagreb kao što su časopisi Klik, Viva, Gala Style i Cosmopolitan, pokrenula je i vodi­la web stranice časopisa Sensa i Cosmopolitan, surađivala s TV-kućama radeći kao scenaristica, copywriterica i reality show konzultantica. Imala je i niz fotografskih izložbi: Ptice na žicama, Blue(s), Fotografkinje, Izložba@home02, Balkan Photo Festival.

Danas je glavna urednica časopisa Cosmopolitan.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –