Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Što je pisac htio reći ×

Najava • 19.09.2017.

Što je pisac htio reći : Dino Bauk

Na književnoj tribini 'Što je pisac htio reći' u utorak 19. rujna gostuje odvjetnik, pisac i kolumnist Dino Bauk, nova je nada slovenske književnosti, čiji je prvijenac 'Kraj. Iznova' svojevrsno ljubavno pismo osamdesetima, ali s racionalnim odmakom. S autorom će razgovarati Andrija Škare.
Najava • 13.04.2017.

Aleksandra Orlić gostuje na književnoj tribini 'Što je pisac htio reći'

U četvrtak 13. travnja 2017. nakladnička kuća Hena com organizira književnu tribinu 'Što je pisac htio reći' na kojoj će autorica Aleksandra Orlić predstavit svoj roman 'Ako ikad' – priču o ljubavnom trokutu u kojem tri žene bez cenzure poniru u svoje ljubavne priče.
Najava • 24.02.2016.

Što je pisac htio reći : Namik Kabil

Književna tribina na kojoj će redatelj i pisac Namik Kabil predstaviti svoj roman 'Amarcord' održat će se u srijedu 24. veljače u Vinyl baru. O ovoj knjizi, pisanoj gotovo filmskim jezikom koji selektivno upotrebljava perfekt u montaži bitnoga, s Namikom će razgovarati Daniel Rafaelić.
Najava • 10.11.2015.

Zijah Sokolović predstavlja knjigu 'Glumac… je glumac… je glumac'

Teatarska legenda Zijah A. Sokolović predstavit će svoju knjigu 'Glumac… je glumac… je glumac' - monodramu kultne predstave koja se igra već 36 godina i izvedena je gotovo 1600 puta. Što je glumac htio reći i što su u ovoj knjizi o njemu rekli drugi, sa Zijahon će istražiti Jasna Bilušić.
Najava • 13.10.2015.

Što je pisac htio reći : Dario Rukavina

Na književnoj tribini Što je pisac htio reći gostuje Dario Rukavina, koji se nakon kraće stanke, vratio u književno polje svojom trećom knjigom 'Brz kao Bruce Lee'. S autorom o novoj knjizi razgovara Roman Simić Bodrožić.