Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Žarko Paić ×

Najava • 12.04.2018.

Litteris predstavlja novu knjigu Žarka Paića 'Doba oligarhije'

Nakladnička kuća Litteris organizira predstavljanje nove knjige Žarka Paića 'Doba oligarhije: Od informacijske ekonomije do politike događaja' koje će se održati u četvrtak u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu.
Najava • 17.05.2016.

Zagreb Book Festival : John Connolly, Žarko Paić, Ivica Đikić

Na Zagreb Book Festivalu u utorak 17. svibnja gostuje irski pisac John Connolly, svoje će nove knjige predstaviti Žarko Paić i Ivica Đikić, a održat će se i tribina Irska jučer, danas, sutra.
Najava • 16.03.2016.

Poezija u dvorištu : Žarko Paić

Gost Poezije u dvorištu koja će se održati u srijedu 16. ožujka u 19 sati u zagrebačkom Caféu u dvorištu (J. Žerjevića 7/II), bit će pjesnik Žarko Paić.
Najava • 16.05.2008.

Predstavljanje knjige 'Lica kulture' Vjerana Katunarića

Predstavljanje knjige «Lica kulture» Vjerana Katunarića (Izdanja Antibarbarus, 2008.) održat će se u petak 16. svibnja 2008. u 18:30 sati, na 5. zagrebačkom sajmu knjiga u Profil Megastoreu u Zagrebu (Bogovićeva7). Knjigu će uz autora prestaviti profesori Rade Kalanj i Žarko Paić.
Najava • 09.05.2008.

Književni petak : 'Razumijevanje medija'

Na ovotjednom 'Književnom petku' bit će predstavljeno prvo hrvatsko izdanje knjige "Razumijevanje medija" Marshalla McLuhana, glasovitog kanadskog teoretičara medija. O knjizi, po mnogočemu vizionarskoj, govorit će Snježan Hasnaš, Žarko Paić, Tomislav Pletenac te voditelj tribine Boris Perić.