Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Asja Bakić ×

Najava • 24.09.2017.

Zagreb Reads Europe : Llŷr Gwyn Lewis i Asja Bakić

U sklopu programa Zagreb Reads Europe, u nedjelju 24. rujna u klubu Booksa će gostovati velški autor Llŷr Gwyn Lewis i spisateljica, pjesnikinja, prevoditeljica i blogerica Asja Bakić, oboje Novi glasovi Europe (New Voices Europe) za 2017. godinu.
Vijest • 20.03.2017.

Odabrano deset Novih glasova Europe 2017.

Deset Novih glasova Europe za 2017. godinu su romanopisci, pjesnikinje, dramaturzi i prevoditeljice iz Belgije, Bosne i Hercegovine, Francuske, Islanda, Latvije, Luksemburga, Poljske, Rumunjske, Španjolske i Walesa. Među njima je i Asja Bakić, pjesnikinja, prozaistica, prevoditeljica porijeklom iz BiH, koja već godinama živi i radi u Zagrebu.
Najava • 19.04.2016.

Tribina 'Krnja književnost' s Asjom Bakić o lezbijskoj prozi

U utorak, 19. travnja u 19 sati u klubu Booksa, na tribini 'Krnja književnost' u sklopu Booksinog Književnog budoara gostovat će književnica, aktivistica i publicistkinja Asja Bakić koja će ponuditi svoje odgovore na pitanja kao što su postoji li uopće lezbijska proza i dr.
Najava • 05.10.2015.

Promocija zbirke priča 'Mars' Asje Bakić

Naklada Sandorf organizira predstavljanje zbirke priča 'Mars' Asje Bakić. Gdje? Cafe 'U Dvorištu' (Žerjavićeva 7, Zagreb). Kada? U ponedjeljak, 5. listopada u 20 sati. Na predstavljanju će, uz autoricu, o knjizi govoriti Maša Grdešić i Ivan Sršen.