Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Branislav Glumac ×

Najava • 05.12.2018.

Svečana tribina povodom 80. rođendana Branislava Glumca

Hrvatsko društvo pisaca organizira svečanu tribinu povodom osamdesetog rođendana Branislava Glumca, koja će se održati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. Uz slavljenika, na tribini će govoriti: Zoran Ferić, Alojz Majetić, Tonko Maroević, Vinko Brešić, Darija Žilić i Velimir Visković.
Najava • 29.11.2017.

Predstavljanje knjige Branislava Glumca 'Moj budući otac osjeća da ga gledam'

Predstavljanje zbirke priča Branislava Glumca 'Moj budući otac osjeća da ga gledam' održat ću se u srijedu, 29. studenoga u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će, uz autora, govoriti Velimir Visković, Nikola Petković, Zoran Ferić i Drago Glamuzina.
Najava • 20.06.2017.

Sjećanja na znamenitog virovitičanina i pisca Milana Nikolića

U organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice i SINKO-a gosti tribine Vinko Brešić, Veljko Krulčić i Branislav Glumac će govoriti o književnoj ostavštini znamenitog virovitičanina, književnika Milana Nikolića.
Najava • 04.07.2013.

V.B.Z. predstavlja 2. kolo biblioteke The Best of Croatian Literature

Izdavačka kuća V.B.Z. predstavlja nastavak izuzetno uspješnog projekta "Hrvatski pisci na stranim jezicima", 2. kolo biblioteke "The Best of Croatian Literature". U drugom kolu objavljene su knjige Slavenke Drakulić, Predraga Matvejevića, Igora Štiksa, Branislava Glumca i Zorana Ferića.
Najava • 13.11.2008.

Četvrtak na Interliberu

U četvrtak, 13. studenog 2008. na Interliberu se nastavlja s aktivnostima predstavljanja knjiga i autora. Svoje će knjige predstaviti i potpisivati Vjekoslava Huljić, Ana Tajder, Goran Petercol, Branislav Glumac, Enes Kišević, Hrvoje Šalković, Darko Macan, Daniel Bele, Daniela Angelina Jelinčić, Sanja Muzaferija i Daniela Trbović.