Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 24.11.2017.

Predstavljanje knjige Branislava Glumca 'Moj budući otac osjeća da ga gledam'
Održava se
29.11.2017. u 19:30h

Predstavljanje nove knjige Branislava Glumca "Moj budući otac osjeća da ga gledam" (V.B.Z., 2017) održat ću se u srijedu, 29. studenoga u 19,30 sati, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu (Preradovićeva 5).

O knjizi će govoriti: Branislav Glumac, Velimir Visković, Nikola Petković, Zoran Ferić i Drago Glamuzina.

Nakon četrdeset godina novelističke šutnje Branislav Glumac javlja se zbirkom kratkih priča Moj budući otac osjeća da ga gledam. Zbirku sačinjava deset priča rubnih žanrovskih granica i dvije monodrame raznovrsne tematike. Okupljene su oko motiva sjećanja, prolaznosti, Drugoga i načina na koji oblikuju ono što smatramo vlastitim identitetom. Jednostavne narativne linije ispletene su od pomno odabranog leksika i duhovitih neologizama.

Branislav Glumac

Moj budući otac osjeća da ga gledam

  • V.B.Z. 06/2017.
  • 188 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533049052
  • Cijena 109.00 kn

Nakon četrdeset godina novelističke šutnje Branislav Glumac javlja se zbirkom kratkih priča 'Moj budući otac osjeća da ga gledam'. Zbirku sačinjava deset priča rubnih žanrovskih granica i dvije monodrame raznovrsne tematike. Okupljene su oko motiva sjećanja, prolaznosti, Drugoga i načina na koji oblikuju ono što smatramo vlastitim identitetom.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –