Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Centar za kulturu Trešnjevka ×

Najava • 25.09.2021.

9. Obiteljski festival u parku

U sklopu manifestacije 'Obiteljski festival u parku' koja će se održati u zagrebačkom Parku Stara Trešnjevka i u vanjskom atriju Centra za kulturu Trešnjevka u subotu, 25. rujna s početkom u 10 sati održat će se nekoliko kreativnih i književnih radionica za djecu. U Centru djeluje i Bookcrossing zona sa stotinama knjiga.
Vijest • 07.05.2021.

Natječaj za dječje literarne radove 'Knjiga nije hrana, ali je poslastica'

Centar za kulturu Trešnjevka po četvrti put raspisuje natječaj za dječje književne radove 'Knjiga nije hrana, ali je poslastica'. Natječaj traje pet mjeseci, i namijenjen je djeci od osam do šesnaest godina. Radovi se svrstavaju u tri dobne kategorije, a najbolji imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade.
Najava • 07.05.2019.

12. Festival dječje knjige otvara se programom 'Uberi priču!' u Parku Stara Trešnjevka

12. Festival dječje knjige otvara se programom za najmlađe pod nazivom 'Uberi priču!' u Parku Stara Trešnjevka. Stotinjak slikovnica visjet će na stablima poput šarenih plodova, uz nastup mladih uličnih zabavljača, žonglera i klauna. Cilj događanj je da svako dijete ode kući s lijepom, novom, tvrdo ukoričenom slikovnicom.
Najava • 22.11.2007.

Književna tribina : O knjigama sve najbolje

Centar za kulturu Trešnjevka organizira književnu tribinu pod nazivom: «O KNJIGAMA SVE NAJBOLJE» na kojoj će gostovati spisateljica za djecu Sanja Pilić. Tribina će se održati u Knjižnici «Voltino» (Dragutina Golika 36 ), u četvrtak, 22.11.2007. s početkom u 17.00 sati.