Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Design District Zagreb ×

Najava • 11.06.2019.

Booksa u parku – književni razgovori, koncerti, mali sajam knjiga (11. – 16.6.2019.)

U sklopu programa 'Martićeva u fokusu', od 11. do 16. lipnja zagrebački književni klub Booksa svoj će program preseliti u park u Martićevoj ulici. Kod spomenika fra Grgi Martiću održavat će se književni razgovori, koncerti, mali sajam knjiga, kreativne radionice za djecu, timsko pisanje priča i brojne druge zanimljive aktivnosti za sve uzraste.
Najava • 14.06.2018.

Booksa je i ove godine u parku, u sklopu festivala Design District Zagreb 2018.

Klub Booksa i ove se godine uključuje u festival Design District Zagreb s programom 'Booksa u parku' koji od 14. do 17. lipnja nudi raznovrsna književna događanja, glazbeni, koncertni i filmski program te sajam malih izdavača.
Najava • 15.06.2017.

Promocija knjige 'Priče o jazzu i drugi zapisi' Saše Dracha

Promocija knjige 'Priče o jazzu i drugi zapisi' Saše Dracha održat će se u sklopu Design Districta Zagreb, u četvrtak 15. lipnja ispred Bookse, u Martićevoj ulici. Na promociji će uz autora sudjelovati Ivan Sršen i urednik knjige Darko Milošić. Predstavljanje knjige bit će začinjeno s malo jazz glazbe.
Najava • 14.06.2017.

Design District Zagreb : Booksa u parku

Drugo izdanje festivala Design District Zagreb održat će se od 13. do 18. lipnja u prostoru Martićeve ulice i četvrti koja ju okružuje. Kao i prošle godine, klub Booksa uključen je u festival i od 14. do 18. lipnja nudi promocije knjiga, glazbeni program, sajam malih izdavača, čitanje priča i bajki, druženje i zabavu.
Najava • 16.06.2016.

Mali prodajni sajam knjiga, čitanja i glazbeni nastupi u ‘zoni Martićeva’ u Zagrebu

U sklopu Festivala Design District Zagreb koji se od 16. do 19. lipnja održava u Martićevoj ulici u Zagrebu, održat će se i mali prodajni sajam knjiga. U sklopu Festivala svoja će vrata otvoriti i Antikvarijat Crni patuljak.