Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Disku(r)sija ×

Najava • 29.08.2018.

Tribina Disku(r)sija: Mirko Božić i Katja Grcić

Tribina Disku(r)sija koja će se održati u srijedu, 29. kolovoza u Kulturnoj ustanovi galeriji Kula u Splitu, predstavit će gosta rezidencijalnog programa Udruge KURS - mostarskog pisca i prevoditelja Mirka Božića, te splitsku pjesnikinju, prozaisticu i prevoditeljicu Katja Grcić.
Najava • 22.12.2016.

Na Disku(r)siji gostuje rumunjski pisac Daniel Banulescu

Nova Disku(r)sija održat će se u četvrtak 22. prosinca u klubu WIP u Splitu. Moderator Marijo Glavaš ugostit će rumunjskog pisca Daniela Banulescua, još jednog gosta splitskog rezidencijalnog programa udruge Kurs. Ulomak iz njegovog novog romana čitat će splitska glumica Bruna Bebić.
Najava • 24.11.2016.

Tribina Disku(r)sija : Gradimir Gojer i gosti

Disku®sija će u petak, 24. studenog na lokaciji splitske kavane Bellevue ugostiti pisca, režisera i teatrologa Gradimira Gojera, gosta splitskog rezidencijalnog programa (Udruge Kurs). Njemu će se u razgovoru s moderatorom Marijom Glavašem pridružiti Ivica Restović i Goran Golovko.
Najava • 15.07.2016.

Ljetna Disku(r)sija predstavlja Petra Matovića

Ljetna Disku(r)sija predstavlja istaknutog srpskog pjesnika Petra Matovića, gosta splitskog programa Writers in residence. Matovićevu poeziju smjestit će u uličnu gužvu, ispod zidina Diolecijanove palače, na vrhu Bosanske ulice. O putovanjima, rezidencijama, poeziji i mnogo čemu drugom, s autorom će razgovarati Marijo Glavaš.
Najava • 04.11.2015.

Disku(r)sija : Vukašin Štreker i Meira Ahmemulić

Disku(r)sija ovog puta predstavlja dvoje umjetnika iz Švedske i Amerike, porijeklom iz Bosne i Hercegovine i Srbije - Meiru Ahmemulić i Vukašina Štrekera, nove goste rezidencijalnog programa u Splitu.