Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Dražen Ilinčić ×

Najava • 13.06.2018.

Neobičan susret s Draženom Ilinčićem u Hoću knjigu Megastoreu

Novinar i spisatelj Dražen Ilinčić podružit će se s knjigoljupcima 13. lipnja u Hoću knjigu Megastoreu (Bogovićeva 5, Zagreb) od 19 sati. Ilinčić će na susretu predstaviti svoj novi roman 'Neobičan slučaj novinara N.' u kojeg je utkao i dio osobnog novinarskog iskustva.
Najava • 22.05.2018.

Predstavljanja knjiga na Zagreb Book Festivalu 2018.

Kao i svake godine ZBF će predstaviti nove romane najznačajnijih hrvatskih autora te slušati poeziju i prozu nagrađivanih domaćih pjesnika i ponajboljih usmenih pripovjedača. Promocije novih knjiga, koncerti i bogat program za najmlađe i ove će godine biti uobičajena ponuda četvrtog Zagreb Book Festivala.
Najava • 10.04.2008.

Predstavljanje knjige 'Najkraće priče' Dražena Ilinčića

Predstavljanje nove knjige iz biblioteke 'Otvorena knjiga' Naklade Ljevak «Najkraće priče» Dražena Ilinčića, održati će se u četvrtak 10. travnja 2008. u 18 sati, u prostorijama Gliptoteke u Zagrebu. Knjigu će predstaviti: Milan Ivkošić, Simo Mraović, Helena Sablić Tomić, Dražen Ilinčić i Nives Tomašević.
Najava • 28.02.2008.

Grički dijalog : Od Frigidne utičnice do 'queer' kulture

U četvrtak, 28. 02. 2008. u 19 sati u HDP-u, u Zagrebu održati će se ciklus tribina "Grički dijalog" na temu - «Od Frigidne utičnice do 'queer' kulture». Moderatorice Jadranka Pintarić i Jagna Pogačnik ovog će puta ugostiti Mimu Simić, Dražena Ilinčića, Tonija Maroševića, Zvonimira Dobrovića i Gordana Bosanca.
Najava • 30.10.2007.

PROMOCIJA : 'Monty Python: Autobiografija'

U utorak, 30. listopada 2007., u 18 sati, u Knjižari Ljevak u Zagrebu, održati će se predstavljanje novog naslova Naklade Ljevak - «Monty Python: Autobiografija». Ovu priču, ispričanu riječima Pythonovaca i potkrijepljena ulomcima iz njihovih osobnih dnevnika, zapisa i fotografija, predstaviti će: Ðelo Hadžiselimović, Dražen Ilinčić, Branko Kostelnik i urednik knjige, Kristijan Vujičić.