Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima ×

Vijest • 02.05.2007.

Nova besplatna knjiga pjesama : Krist, vino i voda Jurice Starešinčića

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) je je na mrežnim stranicama projekta Besplatne elektroničke knjige objavio novi elektronički "original": zbirku knjigu pjesama "Krist, vino i voda" Jurice Starešinčića. Trenutno je na mrežnim stranicama projekta dostupno 56 naslova.
Vijest • 16.04.2007.

Nova besplatna knjiga: Sve o vjetrenjačama

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je na mrežnim stranicama projekta "Besplatne elektroničke knjige" novi naslov: zbirku priča "Sve o vjetrenjačama" Roberta Mlinarca. Knjigu je u tiskanom obliku objavila zagrebačka Naklada MD 2002. godine. Trenutno je na mrežnim stranicama projekta "Besplatne elektroničke knjige" dostupno 57 naslova.
Vijest • 12.12.2006.

Tri nove besplatne knjige: Pašić, Roško i Valent

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je na mrežnim stranicama projekta "Besplatne elektroničke knjige" tri nove besplatne elektroničke knjige: "Ovdje, gdje prestaje more i zemlja čeka" Vojina Pašića, "Paranoidnije od ljubavi, zabavnije od zla" Zorana Roška i "Al-Gubbah" Milka Valenta. Trenutno je na mrežnim stranicama projekta "Besplatne elektroničke knjige" dostupno 50...
Najava • 07.03.2006.

Objavljeni besplatni Glamuzina i Brkljačić

DPKM je na mrežnim stranicama projekta "Besplatne elektroničke knjige" objavilo dvije nove besplatne elektroničke knjige: višestruko nagrađivanu, hvaljenu i prevođenu zbirku pjesama "Mesari" Drage Glamuzine i četvrtu zbirku pjesama Marija Brkljačića naslovljenu "Ne mogu ga gledati takvog". Galmuzinine "Mesare" izvorno je 2001. godine objavila zagrebačka Naklada MD. Trenutno je na mrežnim stranicama...
Vijest • 08.01.2006.

U 2005. više od 100.000 čitatelja besplatnih elektroničkih knjiga

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) u 2005. godini objavilo je u okviru projekta "Besplatne elektroničke knjige" deset naslova, što znači da je trenutno dostupna 31 knjiga, a njih je tijekom prošle godine čitalo više od 100.000 posjetitelja mrežnih stranica projekta!