Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Gordan Nuhanović ×

Najava • 01.06.2023.

Promocija romana 'Srce mog medvjeda' Milana Majerovića-Stilinovića

Promocija romana inspiriranog planinom, 'Srce mog medvjeda' Milana Majerovića-Stilinovića, održat će se 1. lipnja u zagrebačkom Hoću knjigu Megastoru. Na promociji će uz autora sudjelovati spisateljica Suzana Matić i pisac i novinar Gordan Nuhanović koji će nas kroz razgovor i čitanje ulomaka odvesti u prošlost...
Najava • 06.04.2022.

Naklada Ljevak predstavlja knjigu 'Zavod za apatiju' Gordana Nuhanovića

U srijedu, 6. travnja 2022. u Knjižnici Bogdana Ogrizovića (Preradovićeva 5, Zagreb) održat će se predstavljanje knjige 'Zavod za apatiju' Gordana Nuhanovića. 'Sjajno konstruirana priča, lakonski izrečena, čitka... jedan je od najuočljivijih vrhunaca suvremene nam književnosti, prvo iznenađenje sezone 2021./2022., a kladim se i narednih godina.' (Igor Mandić)
Najava • 21.03.2019.

Književna tribina Autor Vs. Autor: Toni Sala i Gordan Nuhanović

Na petoj u nizu tribina u okviru projekta 'Europa iznutra i izvana' suočit će se katalonski pisac Toni Sala, autor romana 'Dječaci' i hrvatski književnik Gordan Nuhanović. Dvojica će pisaca progovoriti o književnosti, položaju pisca u Hrvatskoj i Kataloniji te o identitetu, alijenaciji i nasilju.
Najava • 20.05.2016.

Zagreb Book Festival : Valent, Nuhanović, Park

U petak, 20. svibnja na Zagreb Book Festivalu očekuje vas program za najmlađe uz predstavljanje autora Svebora Vidmara, dok će se u poslijepodnevnim satima održati tribina o irskoj borbi za neovisnost te predstavljanje novih knjiga Milka Valenta i Gordana Nuhanovića. U večernjem programu gostuje renomirani irski autor David Park.
Najava • 12.03.2015.

Druženje uz putopisne priče Gordana Nuhanovića

Pozvani ste na druženje uz 'čašicu' putopisnih priča Gordana Nuhanovića iz knjige 'Šale su ostale kod kuće', koje će se održati u četvrtak 12. ožujka u caffe baru Škver u Zagrebu.
Najava • 15.11.2009.

Nedjelja na Interliberu

I posljednji dan ovogodišnjeg Interlibera posjetiteljima će, uz brojne popuste i pune vrećice knjiga, donijeti iznenađenja u vidu gostovanja autora. Svi zainteresirani moći će se podružiti i popričati s domaćim autorima velikog formata, Pavlom Pavličićem, Goranom Tribusonom, Mirom Gavranom i Mirjanom Krizmanić.
Najava • 04.11.2009.

Književna večer u Močvari

U srijedu, 4. studenog 2009., s početkom nešto nakon 20h u zagrebačkoj Močvari, dođite i uživajte na mrak književnoj večeri koju će moderirati Kruno Lokotar, a tijekom koje će se pisci: Zoran Ferić, Franjo Janeš, Marinko Košćec, Gordan Nuhanović, Zoran Tomić i Andrej Nikolaidis (poslanicom) obratiti publici i nakon toga predstaviti ulomke svojih novih ili friških rukopisa.
Najava • 26.05.2006.

Petak i subota na 3. Zagrebačkom sajmu knjiga

Tijekom petka i subote na na 3. Zagrebačkom sajmu knjiga predstaviti će se brojni autori i njihove knjige: Boris Perić ("Vampir") , Miroslav Petrak ("Moderan muškarac uzvraća udarac"), Krešimir Mišak ("Telepatija i telekineza"), Gordan Nuhanović ("Posljednji dani panka")... U petak u 20.30 u Art Net Clubu održati će se završno čitanje sajma na kojem će sudjelovati Ingo Schulze, Veljko Barbieri,...