Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Gordan Nuhanović ×

Najava • 21.03.2019.

Književna tribina Autor Vs. Autor: Toni Sala i Gordan Nuhanović

Na petoj u nizu tribina u okviru projekta 'Europa iznutra i izvana' suočit će se katalonski pisac Toni Sala, autor romana 'Dječaci' i hrvatski književnik Gordan Nuhanović. Dvojica će pisaca progovoriti o književnosti, položaju pisca u Hrvatskoj i Kataloniji te o identitetu, alijenaciji i nasilju.
Najava • 20.05.2016.

Zagreb Book Festival : Valent, Nuhanović, Park

U petak, 20. svibnja na Zagreb Book Festivalu očekuje vas program za najmlađe uz predstavljanje autora Svebora Vidmara, dok će se u poslijepodnevnim satima održati tribina o irskoj borbi za neovisnost te predstavljanje novih knjiga Milka Valenta i Gordana Nuhanovića. U večernjem programu gostuje renomirani irski autor David Park.
Najava • 12.03.2015.

Druženje uz putopisne priče Gordana Nuhanovića

Pozvani ste na druženje uz 'čašicu' putopisnih priča Gordana Nuhanovića iz knjige 'Šale su ostale kod kuće', koje će se održati u četvrtak 12. ožujka u caffe baru Škver u Zagrebu.
Najava • 26.02.2015.

Predstavljanje nove knjige Zorana Malkoča 'Roki Raketa'

Predstavljanje nove knjige Zorana Malkoča 'Roki Raketa' održat će se u četvrtak 26. veljače u APM Megastoreu u Zagrebu. O romanu-bajci o dva pisca – jednom pravom i jednom lažnom – i jednom psu kojemu knjiga duguje naslov, uz autora, govorit će Roman Simić Bodrožić i Gordan Nuhanović.
Vijest • 24.02.2015.

Hrvatski pisci u prestižnom američkom književnom časopisu

Američki časopis za književnost i kulturu McSweeney's Quarterly objavio je temat o suvremenoj hrvatskoj prozi. Predgovor tematu napisao je Josip Novaković, a objavljeni su tekstovi Gordana Nuhanovića, Tee Tulić, Damira Karakaša, Olje Savičević Ivančević i dr.
Najava • 26.05.2006.

Petak i subota na 3. Zagrebačkom sajmu knjiga

Tijekom petka i subote na na 3. Zagrebačkom sajmu knjiga predstaviti će se brojni autori i njihove knjige: Boris Perić ("Vampir") , Miroslav Petrak ("Moderan muškarac uzvraća udarac"), Krešimir Mišak ("Telepatija i telekineza"), Gordan Nuhanović ("Posljednji dani panka")... U petak u 20.30 u Art Net Clubu održati će se završno čitanje sajma na kojem će sudjelovati Ingo Schulze, Veljko Barbieri,...