Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Interliber 40 ×

Vijest • 08.11.2017.

Interliber 2017. - Slike s otvorenja i druge slike

Jučer je na Zagrebačkom velesajmu svečano otvoren 40. međunarodni sajam knjiga Interliber. Okupljenima su se obratili predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednica Uprave Zagrebačkog Holdinga Ana Stojić Deban. Otvorenje jubilarnog Interlibera uveličao je prigodni glazbeni program Zagrebačkih solista te dramski program u izvedbi Gorana Matovića, Branke...
Najava • 07.11.2017.

FUL KULTURNO Punkt: O brendiranju knjižne scene

FUL KUTURNO PUNKT na Interliberu je mjesto na kojem će se okupiti četrdesetak važnih gostiju iz svijeta knjige u Hrvatskoj te kroz dvadeset i pet razgovora dotaknuti teme poput: književna scena kao brend, brendiranje izdavača, autora, festivala i događanja, biznis u kulturi i čitanost.
Najava • 08.11.2017.

Interliber 40 - program književnih urednika

Povodom 40-tog rođendana Interlibera pokrenut je 'Premium program' koji uređuju književni urednici: Milana Vuković Runjić, Kruno Lokotar, Adriana Piteša, Kristijan Vujičić i Gordana Farkaš Sfeci. U sklopu programa održat će se i Okrugli stol o nakladništvu kao i razgovor na temu 'Hrvatsko knjižarstvo danas – problemi i perspektive'.
Najava • 07.11.2017.

Znanstveni kvart na Interliberu 2017.

I ove će se godine na Interliberu održati posebno osmišljeni, edukativno-zabavni sadržaj u kojem će moći uživati svi željni znanja u praksi. Znanstveni kvart donosi vrlo šarolik program znanstvene kulture koji će izvoditi brojne udruge, fakulteti, znanstveni instituti te istaknuti pojedinci iz znanstvene zajednice.
Vijest • 03.11.2017.

Interliber slavi 40 godina : Pregled kulturno-glazbenog programa

Jubilarno, 40. izdanje Sajma knjige Interliber obilježit će se kroz poseban slavljenički kulturno-glazbeni program pod nazivom 'Interliber 40'. Program će se odvijati na galeriji paviljona 5 i na otvorenom prostoru ispred paviljona gdje sve posjetitelje očekuje cjelodnevna dobra glazba i zanimljivi nastupi DJ-a i glazbenih bendova.