Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Jutro poezije ×

Najava • 09.09.2017.

Sanja Baković gostuje na tribini Jutro poezije

Na tribini 'Jutro poezije' gostuje Sanja Baković. Tribina će se održati u subotu 9. rujna u okrilju stare zagrebačke krčme 'Pod starim krovovima'. Voditelji i moderator je Robert Roklicer.
Najava • 17.09.2016.

Predstavljanje zbirke pjesama 'Kozmolom' Gorana Gatalice

U subotu 17. rujna u okrilju stare zagrebačke krčme Pod starim krovovima održat će se još jedna tribina Jutro poezije u sklopu koje će održati predstavljanje nove knjige pjesama 'Kozmolom', autora Gorana Gatalice. Voditelj pjesničke tribine je Robert Roklicer.
Najava • 20.08.2016.

Glumac Đorđe Kukuljica govori stihove pjesnika 20. i 21. stoljeća na Jutru poezije

U subotu 20. kolovoza 2016. s početkom u 12 sati na tradicionalnoj tribini "Jutra poezije" nastupa fimski, televizijski i kazališni glumac Đorđe Kukuljica koji će govoriti stihove istaknutih pjesnika 20. i 21. stoljeća. Voditelj tribine je Robert Roklicer.
Najava • 03.10.2015.

Predstavljanje zbirke pjesama Siniše Matasovića 'Sisak se uspješno pretvara da spava'

U sklopu pjesničke tribine Jutro poezije u Zagrebu održat će se predstavljanje zbirke pjesama Siniše Matasovića 'Sisak se uspješno pretvara da spava', koja je ranije ove godine objavljena u izdanju sisačkog ogranka Matice hrvatske.
Najava • 05.09.2015.

Vivian Gjurin otvara novu sezonu Jutra poezije

Novu sezonu Jutra Poezije otvorit će poetsko-glazbenim nastupom Vivian Gjurin, talentirana umjetnica iz Beča. Otvorenje će biti u subotu 5. rujna u legendarnoj krčmi Pod starim krovovima u Zagrebu.
Najava • 14.12.2013.

Jutro poezije predstavlja knjigu Sonje Manojlović i Saše Šekoranje 'Daj naslov'

Tribina Jutro poezije predstavit će knjigu Sonje Manojlović i Saše Šekoranje „Daj naslov“ (Altagama, 2013.) u subotu 14. prosinca s početkom u 11,00 sati Pod starim krovovima u Zagrebu. Stihove iz knjige govorit će Sonja Manojlović. Voditelj tribine je Robert Roklicer.
Najava • 09.11.2013.

Jutro poezije : Branko Čegec

Jutro poezije nakon duljeg izbivanja vraća se u okrilje stare zagrebačke krčme Pod starim krovovima (Basaričekova 9), te će već ovu subotu, 9. studenoga s početkom u 10 sati, ugostiti ovogodišnjeg dobitnika Goranovog vijenca Branka Čegeca. Voditelj tribine je Robert Roklicer.
Najava • 24.09.2011.

Jutro poezije u Puli

U Puli će se u subotu, 24. rujna s početkom u 11 sati, u Klubu hrvatskih književnika (u zgradi stare Tiskare) održati Jutro poezije. Gosti Jutra poezije bit će dvoje mladih hrvatskih pjesnika: Jasmina Šušić iz Kutine te Boris Kvaternik iz Zagreba.Bit će to dobra prilika da se povede razgovor o pjesništvu, o tome što znači biti pjesnik danas u Hrvatskoj.