Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Karmela Špoljarić ×

Najava • 16.06.2021.

Predstavljanje knjige Ringišpil Karmele Špoljarić

Predstavljanje knjige 'Ringišpil' autorice Karmele Špoljarić održat će se u srijedu, 16. lipnja ispred književnog kluba Booksa u Zagrebu. O knjizi će uz autoricu govoriti urednica Jagna Pogačnik i književna kritičarka Jadranka Pintarić.
Najava • 09.10.2020.

Predstavljanje knjige Karmele Špoljarić 'Rašomon'

Predstavljanje knjige Karmele Špoljarić 'Rašomon' održat će se u petak, 9. listopada u književnom klubu Booksa u Zagrebu. O knjizi će govoriti Jadranka Pintarić, književna kritičarka, Jagna Pogačnik, urednica i Karmela Špoljarić, autorica.
Najava • 09.07.2016.

Književna večer Novi autor – Nova stranica : Karmela Špoljarić i Elvira Slišurić

Udruga Nova stranica Zagreb organizira književnu večer Novi autor – Nova stranica, na kojoj će se publici predstaviti spistateljice Karmela Špoljarić i Elvira Slišurić. Književnu večer vodi Iva Mirčić, za glazbeni dio zadužen je gitarist Zlatko Ratkajec, a sve posjetitelje očekuju ukusne slastice i bogata nagradna igra.
Najava • 20.02.2014.

Splitska Bookvica : Karmela Špoljarić

U književnom programu Bookvica gostuje zagrebačka autorica Karmela Špoljarić koja će publici predstaviti svoje dvije knjige, zbirku priča „Pazi što ćeš poželjeti“ i roman „Nije ovo Twin Peaks“. Bit će govora o poteškoćama na koje nailaze književni debitanti, o radionicama kreativnog pisanja i drugim temama.