Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Miro Gavran ×

Najava • 09.04.2019.

Promocija knjige 'Priče o samoći' Mire Gavrana

Mozaik knjiga i Društvo hrvatskih književnika organiziraju promociju knjige 'Priče o samoći' Mire Gavrana, koja će se održati u utorak 9. travnja 2019. u 12 sati u Društvu hrvatskih književnika (Trg bana Josipa Jelačića 7/I, Zagreb).
Najava • 01.02.2019.

Deveti GavranFest u Njemačkoj

Deveti GavranFest, međunarodni kazališni festival na kojem se izvode isključivo kazališni tekstovi hrvatskog književnika Mire Gavrana održat će se 1., 2. i 3. veljače 2019. u Sensemble Theatreu u Augsburgu u Njemačkoj. Na festivalu će biti izvedeno pet predstava iz Austrije, Hrvatske i Njemačke...
Najava • 23.03.2017.

Miro Gavran gost Novozagrebačke tribine

Na Novozagrebačkoj tribini u Knjižnici Vjekoslava Majera, u četvrtak 23. ožujka gostuje Miro Gavran. Voditeljica tribine Maja Hrgović razgovarat će s autorom o njegovom najnovijem romanu 'Nekoliko ptica i jedno nebo', o mjuziklima Pacijent i Byron za koje je napisao libretto i premijerama Teatra Gavran. Ulomke iz romana čita glumac Robert Kurbaša.
Najava • 12.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Subota, 12. 11.

U subotu ćemo saznati tko je ovogodišnji dobitnik nagrade OVCA U KUTIJI za najbolju hrvatsku slikovnicu, a svoje će knjige potpisivati: Slavenka Drakulić, Stipe Božić, Kristian Novak, Jasna Horvat, Miro Gavran, Pavao Pavličić, Julijana Matanović, Goran Tribuson, Tomislav Torjanac, Anita Šupe, Milana Vlaović, Edi Matić, Davor Mandić...
Najava • 01.12.2015.

Promocija nove knjige Mire Gavrana 'Ljeto za pamćenje'

Novi roman za mlade Mire Gavrana duhovita je i zabavna priča o dječaku koji godišnji odmor mora provesti s djedom koji se na proslavi mature zaljubio u školsku kolegicu. Obitelj je zabrinuta za djeda, pa dječaka šalje u špijunsku misiju. Knjigu će predstaviti Miro Gavran, Diana Zalar i Zoran Maljković.
Vijest • 21.07.2014.

Dani Teatra Gavran u Malom Lošinju

Ovoga će se ljeta po prvi puta održati dani Teatra Gavran u Malom Lošinju od 24. srpnja do 14. kolovoza. Četiri četvrtka za redom tijekom srpnja i kolovoza, Teatar Gavran će u tome gradu izvesti četiri svoje predstave nastale prema tekstovima autora Mire Gavrana.