Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ognjen Strpić ×

Najava • 10.11.2017.

Petak na Interliberu 2017. - PRIČAMO O ČITANJU, između redaka vas vodi Adriana Piteša

Povodom 40-tog rođendana Interlibera u suradnji s Zajednicom nakladnika i knjižara pokrenut je Premium program - Interliber 40. koji se održava na galeriji paviljona 5. U petak 10. studenog PRIČAMO O ČITANJU, a između redaka vas vodi Adriana Piteša.
Najava • 28.09.2009.

Tribina 'Razgovor o svemu i ničemu: Seinfeld i filozofija'

Tribina 'Razgovor o svemu i ničemu: Seinfeld i filozofija' održat će se u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, u ponedjeljak, 28. rujna 2009. s početkom u 19,30 sati. Na Tribini sudjeluju: Ognjen Strpić, urednik hrvatskog izdanja knjige "Seinfeld i filozofija" te Kristijan Krkač, filozof i veliki poznavatelj Wittgensteinove misli i životnog puta. Tribinu vodi Kristijan Vujičić.
Najava • 15.06.2009.

Grički dijalog : Pun (nam je) kufer tribina! (Iliti: tribina o tribinama)

U ponedjeljak, 15. lipnja 2009. u 19 sati u Profil Megastoreu u Zagrebu, održat će se tribina 'Grički dijalog' na temu: "Pun (nam je)  kufer tribina! (Iliti: tribina o tribinama). Jagna Pogačnik i Jadranka Pintarić ugostit će voditelje tribina: Hrvoja Kovačevića, Ognjena Strpića i Kristijana Vujičića; urednicu na 3. programu Hrv. radija Biljanu Romić i novinara Gordana Dunačeka.
Najava • 21.05.2009.

Promocija knjige 'Harakiri, jaje, amputacije - Seks i smrt u japanskoj kulturi'

U četvrtak, 21. svibnja 2009. u 19h, na Subversive Film Festivalu u Zagrebu (Kino Europa), novinar i pisac Velimir Grgić promovirat će svoju novu knjigu, ujedno i završni, treći dio trilogije knjiga o Japanu - “Harakiri, jaje, amputacije - Seks i smrt u japanskoj kulturi.” Na promociji sudjeluju: Velimir Grgić, Ognjen Strpić i Boris Kuk.
Najava • 23.04.2009.

RIBOOK : Priče za veliku djecu

U četvrtak, 23. travnja 2009. u 19:00 sati u knjižari RIBOOK u Rijeci, u sklopu programa 'Priče za veliku djecu' održat će se razgovor o razvoju tržišta i posljedicama koje taj razvitak ima za širenje kulturnih proizvoda. O pojavi zvanoj zvanoj 'dugi rep prodaje' i istoimenoj knjizi govorit će aktivist Marcell Mars i Ognjen Strpić, urednik u Nakladi Jesenski i Turk.