Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Quorum ×

Najava • 02.10.2009.

Ribookiranje : Quorum u ruhu 'Dolaska'

Novu sezonu Ribookiranja u riječkoj knjižari Ribook otvara Kruno Lokotar s predstavljanjem novog broja časopisa 'Quorum', koji u novom broju čitatelje upoznaje s radom crnogorskog pisca Andreja Nikolaidisa. Svoj će roman "Dolazak" predstaviti sam Nikolaidis i gost – teoretičar književnosti Nikica Petković. Ribookiranje će se održati u petak, 2. listopada 2009. u 19 sati.
Najava • 10.09.2008.

Promocija najnovijeg broja časopisa ‘Quorum'

Promocija najnovijeg broja časopisa ‘Quorum' održat će se u srijedu, 10. rujna 2008. s početkom u 20 sati u Booksi u Zagrebu. István Ladányi, sa svojim prevoditeljima s mađarskog i u suradnji s Helenom Molnar, priredio je temat o nagrađivanoj subotičkoj spisateljici Ildikó Lovas, koja će gostovati na promociji..
Najava • 06.12.2007.

Novo 'Zagrijavanje' i novi 'Quorum'

U petak, 7.12.2007., u 19:30, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu održati će se posljednje ovosezonsko 'Zagrijavanje' posvećeno novom prvom broju kultnog časopisa «Quorum»! Novo uredništvo, novi dizajn, novi pisci - postoji li bilji način da se zakorači u Novu Godinu? Provjerite već sutra!
Vijest • 01.11.2007.

Nova prozna knjiga Delimira Rešickog

U izdanju Naklade Ljevak, u sklopu Biblioteke 21 koju uređuje Edo Popović, ovih je dana objavljena nova knjiga "Ubožnica za utvare" Delimira Rešickog, jednog od najznačajnijih autora afirmiranih u okviru quorumaškoga književnoga naraštaja osamdesetih godina prošloga stoljeća, koji i danas s pravom ima ulogu korektora u suvremenoj hrvatskoj književnosti.