Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

radionica kreativnog pisanja ×

Vijest • 28.10.2019.

Radionica kreativnog pisanja kratke priče u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad

Udruga Nova stranica Zagreb organizira radionicu kreativnog pisanja kratke priče u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad u Gajnicama. Od osnova pisanja, karakterizacije likova, kompletne strukture do 'spisateljske blokade' i niza drugih ne manje važnih situacija u procesu pisanja možete naučiti na radionici pod vodstvom spisateljice Elvire Slišurić.
Vijest • 16.09.2019.

CeKaPe Zagreb - prijave na radionice pisanja

CeKaPe Zagreb poziva na jednu od ponuđenih četrnaest radionica kreativnog pisanja. Voditelji radionica su sjajni pisci, književni teoretičari, dramaturzi, copywriterima, kritičari, odlični pedagozi i svakom polazniku prilaze s puno strpljenja i poštovanja prema tekstu, uvažavajući njegovu poetiku i spisateljski glas.
Vijest • 16.09.2019.

Novi ciklus radionice kreativnog pisanja Nađi se u prozi

I ove jeseni Udruga Nova stranica Zagreb nastavlja s ciklusom semestralnih radionica kreativnog pisanja „Nađi se u prozi“ u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka, a pod vodstvom Milene Benini. Radionica polaznicima nudi učenje osnovnih tehnika pisanja, razradu karakterizacije likova, a bavi se i specifičnostima pojedinih žanrova.
Vijest • 17.05.2007.

Radionica kreativnog pisanja

Udruga Katapult iz Rijeke organizira radionicu kreativnog pisanja koja će biti posvećena kratkoj priči. Radionica se održava u subotu, 19. svibnja 2007., s početkom u 10 sati u Rijeci, u prostorijama udruge SMART (Blaža Polića 2/4). Cilj radionice je upoznavanje sudionika s elementima i obilježjima kratke priče na dinamičan i zabavan način. Voditelj radionice bit će Nikola Petković.
Najava • 27.01.2007.

BOOKSA : 5. Radionica kreativnog pisanja

Iz Bookse pozivaju na predstavljanje 5. Radionice kreativnog pisanja koje će se održati 27. siječnja 2007. u 20 sati u književnom klubu Booksa (Martićeva 14d, Zagreb). Voditelj radionice, Zoran Ferić, po peti je put odabrao 10 polaznika, koji u subotu čitaju svoje kratke priče. Dođite i provjerite koji od njih će u ovoj godini objaviti knjigu. Naime, Booksina radionica kreativnog pisanja već je izbacila...