Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 16.09.2019.

CeKaPe Zagreb - prijave na radionice pisanja

CeKaPe Zagreb poziva sve one koji imaju rukopis u ladici, pišu, ali ne znaju kako strukturirati tekst ili su početnici bez i jedne napisane riječi da se bez straha i oklijevanja prijave na jednu od ponuđenih četrnaest radionica. Voditelji radionica su sjajni pisci, književni teoretičari, dramaturzi, copywriterima, kritičari, odlični pedagozi i svakom polazniku prilaze s puno strpljenja i  poštovanja prema tekstu, uvažavajući njegovu poetiku i spisateljski glas. 

Miroslav MIćanović, Zoran Ferić, Tomislav Zajec, Goran Ferčec, Jagna Pogačnik, Tomica Šćavina, Aida Bagić, samo su neka od imena koja već trinaest godina privlače nove generacije pisaca.

Polaznicima se također pruža mogućnost objavljivanja vlastite knjige, što predstavlja dodatnu motivaciju za pisanje i rad na tekstu.

Radionice se održavaju u grupama od 7 do 11 polaznika u 10 ili 15 termina s fondom od 30 školskih sati (osim radionice proze koja traje 60 školskih sati). Radi se u kreativnoj i prijateljskoj atmosferi, piše, komentira napisano, briše i uređuje te preko motivacijskih vježbi pisanja stvaraju nova djela. 

Radionice: proza, poezija, kratka priča, roman, scenarij za kratki film, drama, copywriting, pisanje kao terapijsko-meditativna praksa, pričoslovnica za osnovnoškolce, radionica za srednjoškolce, s one strane pisanja, stvaranje uvjerljivog lika, književna kritika, književno prevođenje, dramsko pismo strip klub, blog, storytelling.

Kontakt osoba: Aleksandra Vučković
Sva pitanja možete postaviti na info@cekape.com

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –