Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 16.09.2019.

Novi ciklus radionice kreativnog pisanja Nađi se u prozi

I ove jeseni Udruga Nova stranica Zagreb nastavlja s ciklusom semestralnih radionica kreativnog pisanja „Nađi se u prozi“ u prostoru Centra za kulturu Trešnjevka, a pod vodstvom Milene Benini. Radionica polaznicima nudi učenje osnovnih tehnika pisanja, razradu karakterizacije likova, a bavi se i specifičnostima pojedinih žanrova.

Uz samu teoriju žanrovske književnosti polaznici će kroz niz vježbi, analiza, pisanja i čitanja moći pronaći svoj put u spisateljskim vodama.

Prijave su u tijeku, pozivaju se svi oni koji žele pisati ili već pišu. 
Broj polaznika je ograničen.

Ukratko o voditeljici:
Milena Benini diplomirala je komparativnu književnost i engleski jezik na sveučilištu u Oxfordu a pri zagrebačkom Centru za ženske studije završila je opći program kao i program feminističkog pristupa popularnoj kulturi. Kao prevoditeljica i urednica surađivala je s brojnim domaćim i stranim nakladničkim kućama i institucijama. Radila je kao predavačica u Zagrebačkom centru za poduku. Pripovijetke i članke objavljuje u brojnim domaćim i stranim časopisima. Dobitnica je pet nagrada SFera. Pripovijetke su joj prevođene na više jezika. Roman "Svećenica Mjeseca" bio je u najužem izboru za T-portalov roman godine 2015.

Mjesto održavanja: Centar za kulturu Trešnjevka
Fond sati: 30 građanskih sati
Početak: 15.10.2019.
Termin: utorkom od 18 do 20 sati
Cijena: 1500 kuna 

Info: novastranica1@gmail.com; 0959981900 (Romina Bengez)

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –