Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 28.10.2019.

Radionica kreativnog pisanja kratke priče u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad

Udruga Nova stranica Zagreb organizira radionicu kreativnog pisanja kratke priče u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad u Gajnicama.

Od osnova pisanja, karakterizacije likova, određivanja mjesta i vremena, pripovjedača te kompletne strukture do „spisateljske blokade“ i niza drugih ne manje važnih situacija u procesu pisanja kratke priče možete naučiti na radionici pod vodstvom spisateljice Elvire Slišurić

Elvira Slišurić rođena je 1973. u Novoj Gradiški. U srednjoškolskim danima prošetala se između Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn u Zagrebu te tekstilnog smjera u Novoj Gradiški. Voli vjerovati da je ljubav prema pisanju usađena u slavonske ravnice s obzirom da hoda istim stazama kojima su kročili Ivo Štivičić i Tito Bilopavlović. Posljednjih godina radila je kao radijska voditeljica i glazbena urednica te je uređivala i vodila emisije „Kazališni caffe“ i „Književni razgovori“. Objavila je romane "Sreća prati hrabre" (Hena com, 2014). i "Kuća kralja paukova" (Studio Tim, 2017.)

Broj polaznika je ograničen.

Mjesto: CZKiO Susedgrad, GAJNICE
Termin: srijedom od 18 do 20 sati
Početak: 13.11.2019.
Fond sati: 25
Cijena: 900,00 kn
Predbilježbe: 095/9981 900 (Romina Bengez); novastranica1@gmail.com

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –