Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sajam knjiga u Londonu ×

Vijest • 11.02.2020.

Londonski sajam knjiga uvrstio Frakturin 'Festival svjetske književnosti' u uži izbor za titulu Festivala godine

Londonski sajam knjiga objavio je popis kandidata u užem izboru za prestižnu međunarodnu nagradu za izvrsnost International Excellence Award 2020., a među rekordnih 29 uvrštenih zemalja prvi se puta našla i Hrvatska, s Festivalom svjetske književnosti (FSK) nakladnika Frakture koji je nominiran u kategoriji 'Književni festival godine'.
Vijest • 10.04.2016.

Hrvatska književnost na Londonskom sajmu knjiga 2016.

Hrvatsko društvo pisaca uz suorganizaciju Ministarstva kulture RH već je četvrtu godinu zaredom nositelj programa nastupa hrvatskih autora u Londonu. Ove godine (12. - 14. travnja 2016.) strateški su ciljevi nastupa usmjereni prema dugoročnom povezivanju s britanskim urednicima i izdavačima koji su naklonjeni prijevodnoj književnosti.
Vijest • 14.04.2015.

Fraktura je dobitnik Nagrade za najboljeg međunarodnog nakladnika

Sjajna vijest stigla nam je s Londonskog sajma knjiga. Nakladnička kuća Fraktura iz Zaprešića ovogodišnji je dobitnik prestižne Nagrade za najboljeg međunarodnog nakladnika.
Vijest • 09.04.2015.

Predstavljanje hrvatskih pisaca na Londonskom sajmu knjiga

Već treću godinu zaredom Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Hrvatsko društvo pisaca i izdavačka kuća iz Londona Istros Books organiziraju predstavljanje hrvatske književnosti i nastup hrvatskih pisaca na Londonskom sajmu knjiga na programima izvan Sajma.