Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sanja Vučković ×

Kritika • 31.10.2017.

Sanja Vučković : Crveno laž, crno istina

U knjizi Sanje Vučković pozornost se pridaje drugim stvarima – okrutnim tišinama, podmuklim djelima i psihološkim maltretiranjima, krokijima emocionalnih pejzaža, fiksacijama, prostorima slobode u zatvorskom okruženju i emocionalnom transferu proizašlom iz patološkog odnosa majke i kćeri.
Najava • 07.04.2017.

Pletilje priča – Pisci u teatru

Književna večer pod nazivom Pletilje priča održat će se u petak, 7. travnja u zagrebačkom Kazalištu Mala scena a nastupaju književnice: Ana Đokić, Rosie Kugli, Dorotea Vučić i Sanja Vučković. Voditelji programa su Želimir Periš i Zoran Pongrašić.
Razgovor • 31.07.2015.

Sanja Vučković : CeKaPe krasi ogroman entuzijazam, velika ljubav i poštovanje prema književnosti i pisanju

Želim da CeKaPe i dalje bude mjesto u kojem će se ljubav i strast prema književnosti prenositi i dijeliti u najrazličitijim formama i oblicima, da se ljudi na tom mjestu osjećaju sretno i da mu se vraćaju.
Najava • 20.04.2009.

HDP : Razgovor s Marijom Lamot

U ponedjeljak, 20. travnja 2009. u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu, održat će se razgovor sa Marijom Lamot, upravo primljenom u članstvo HDP-a, autoricom zbirke pjesama "Neprestano stvarima mijenjam imena“ (Sarasan, Zagreb, 2008.).Uz autoricu u razgovoru sudjeluju: Sanja Lovrenčić, Davor Šalat , Sanja Vučković.