Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Silvestar Vrljić ×

Najava • 17.11.2018.

Predstavljanje Antologije portugalske poezije u izboru Tanje Tarbuk

Predstavljanje 'Antologije portugalske poezije' koju je u izboru i prijevodu Tanje Tarbuk objavio Otvoreni kulturni forum Cetinje, održat će se u subotu 17. studenoga na Interliberu. Knjigu će predstaviti portugalska pjesnikinja Rosa Alice Branco, Tanja Tarbuk, Ethem Mandić, Silvestar Vrljić i Josip Ivanović.
Najava • 30.10.2018.

Belgijski pjesnici u Dvorištu: Inge Braeckman i Xavier Roelens

U utorak, 30. listopada u zagrebačkom Caféu u Dvorištu nastupaju belgijski pjesnici Inge Braeckman i Xavier Roelens. Nastup će moderirati pjesnik i organizator projekta Silvestar Vrljić i prevoditeljica Romana Perečinec.
Najava • 19.11.2009.

Tribina : Jesu li časopisi za poeziju stvar prošlosti?

Tribina "Jesu li časopisi za poeziju stvar prošlosti?", na kojoj će biti govora o tome kako funkcioniraju časopisi za poeziju u Hrvatskoj, a kako u inozemstvu, te kako u inozemstvu funkcionira publika koja te časopise prati, održat će se u četvrtak 19. studenog 2009. u 19:30 sati, u Knjižari Ljevak u Zagrebu.
Najava • 25.03.2009.

Predstavljanje festivala Absolute Poetry u Booksi

U srijedu, 25. ožujka 2009. u 19 sati pjesnici Lello Voce i Luigi Nacci gostovat će u Booksi kako bi predstavili međunarodni festival 'Absolute Poetry' koji se održava u Monfalconeu (Gorizia) od 2005. godine i koji se s vremenom uspio nametnuti kao jedno od glavnih književnih događanja u talijanskoj i međunarodnoj panorami. Pridružit će im se Sibila Petlevski i Silvestar Vrljić.  
Najava • 11.06.2008.

Tribina Dekonstrukcije : Perle na jeziku

U srijedu, 11. lipnja 2008. u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu, održat će se razgovor o knjizi "Perle na jeziku", zborniku poezije 3. Međunarodnog festivala suvremene poezije. O multijezičnom zborniku govorit će urednik Silvestar Vrljić, suradnica na festivalu pjesnikinja Ana Brnardić i sudionica ovogodišnjeg festivala Dorta Jagić.